به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مؤسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی، مستند بلند تلویزیونی «شهید شوشتری» مقطع زمانی حضور شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان را که دارای جنبههای مختلفی از درایت فرماندهی، نگاه مردمی و شیوه مواجهه با نیروهای شرور است را دربر میگیرد.
حسن وزیرزاده کارگردان این مستند با اعلام خبر تولید مستند «شهید شوشتری»، گفت: ایشان بعد از فرماندهی حاج قاسم سلیمانی در منطقه مستقر شدند و در ادامه راه ایشان، اقدامات قابل توجهی را سامان دهند. ما از طریق دوستان شهید شوشتری از جمله آقای شهریاری که در لحظه شهادت ایشان، در نزدیکی صحنه بود، روایت را پیش میبریم. این مستند سعی میکند تا مخاطب را بیشتر با شهید شوشتری آشنا کند تا از طریق گفتوگو با سران طوایف و همرزمان آن شهید، درباره ایشان بیشتر بدانیم.
این کارگردان ادامه داد: شهید شوشتری را میتوان شهید وحدت نامید و در مستند، نشان داده میشود که ایشان با چه شیوهای در قلب مردم جا باز کرد. شهید شوشتری از طریق مردمداری، سازندگی را در منطقه ایجاد کرد. ما در این مستند به دنبال اثر بیوگرافیک نبودیم و تنها مقطع پایانی زندگی ایشان و فعالیتهایی که در آن منطقه انجام دادند را مورد بررسی قرار میدهیم.
وزیرزاده در پایان گفت: شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان به دور از هرگونه خشونت، رویه مردمی را در پیش گرفت و با توجه به موفقیتها و علاقمندیهایی که نزد سران طوایف داشت، در نهایت خشم دشمن را ایجاد کرد تا ایشان را به شهادت برسانند.