به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله لطف الله دژکام در خطبههای نمازجمعه این هفته شیراز بیان کرد: یکی از موضوعاتی که در جامعه باید مورد توجه آحاد مختلف مردم باشد و دشمن در تلاش است تا این موضوع را کمرنگ کند، موضوع خیر رسانی به مؤمنین است.
امام جمعه شیراز ادامه داد: اگر شخصی به مدیریت در جامعه رسید باید خیر باشد و خیر این مسئولیت باید به مردم برسد، اگر به واسطه جرمی مالی ضبط شد، باید این مال به صاحب آن بازگردد و استفاده از این مال توسط مدیران حرام است.
دژکام یادآور شد: مردم در جمهوری اسلامی ایران ثابت کردند همواره پای انقلاب و ارزشهای انقلاب ایستادهاند و هر آزمونی در پیش روی آنان باشد، باز هم پا پس نمی کشند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس در مورد مسئله عدالت با اشاره به اینکه هدف نظام جمهوری اسلامی تحقق عدالت است، تاکید کرد: چرا عدالت در درون جامعه ما مغفول مانده است؟ بی عدالتیهایی در جامعه جهانی وجود داشته که علیه مردم ایران روا داشتهاند اما در درون کشور انتظار این است که بی عدالتی در جامعه وجود نداشته باشد.
وی افزود: هدف انقلاب گسترش عدالت در جامعه است و نباید مدیران داخلی نسب به مردم بی عدالت باشند و این سوال همچنان مطرح است که چرا مدیران میانی نتوانستهاند عدالت را به درستی اجرایی کنند.
امام جمعه شیراز اضافه کرد: مجلس انقلابی مکلف است وظایف مدیران را بر اساس انتظاراتی که از وی وجود دارد، تفیض اختیار کنند این در حالی است ملاک انتخاب مدیران باید شایستگی و توانمندی باشد تا بتواند مدیریت جامعی داشته باشد.
دژکام تاکید کرد: مردم اگر بدانند مدیران برای آنان تلاش میکنند از پس هر مشکلی برخواهند آمد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در دین به آن اشاره شده است، موضوع تفکر بر مسائل معنوی است از این رو باید در مسائل اعتقادی تفکر جست.
امام جمعه شیراز ادامه داد: در بسیاری از ادیان بر موضوع عدم تفکر تاکید شده ولی در دین مبین اسلام اینگونه نیست و همواره بر تفکر تاکید کرده است زیرا این تفکر است که موجب شده افراد به درجات عالی معنویت برسند.
دژکام تاکید کرد: موضوع معاد اصلیترین هدف در زندگی جامعه بشری است از اینرو افراد باید با تفکر در محور معاد زندگی بشری را به گونهای به سرانجام رساند که در معاد روح انسان در آرامش ابدی باشد.
امام جمعه شیراز اظهار داشت: آخرت در پیش است و نباید به این دنیای فانی دل بست زیرا این دنیا به زودی به پایان رسیده و عالم در محضر محکمه عادلانه الهی پاسخگوی اعمال خود هستند از اینرو نباید ارزشها را رها کرد و ولنگاری فرهنگی و دینی در جامعه اسلامی وجود داشته باشد.