علی کاظمی فریمانی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش صنایع تبدیلی و تکمیلی در کامل کردن زنجیرههای تولید محصولات کشاورزی، اظهار کرد: ۴۷ واحد صنایع تبدیلی تکمیلی در این شهرستان برای بالغ بر ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد کردند.
وی افزود: واحدهای صنایع تبدیلی این شهرستان بیشتر در زمینه بستهبندی محصولات کشاورزی، صنایع لبنی، فرآوری گیاهان دارویی و کارخانههای خوراک دام فعالیت میکنند که در دو شهرک صنعتی کاویان و مهتاب فریمان مستقر هستند.
مدیر جهاد کشاورزی فریمان خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۹، ۱۸ پروانه تأسیس برای احداث واحدهای صنایع در فریمان صادر شده است که بیشتر آنها به دلیل عدم تأمین هزینههای سرمایه ثابت که شامل هزینههای احداث میشود، در وضعیت راکد قرار دارند و در انتظار دریافت تسهیلات هستند.
وی با تأکید بر اینکه شهرستان فریمان با دارا بودن ۱۵ واحد لبنی و چهار واحد کارخانه خوراک دام، از نظر احداث واحدهای لبنی و خوراک دام اشباع شده است، تصریح کرد: بیشتر واحدهای احداث شده، لبنی و واحدهای بسته بندی هستند که با توجه به کشت زعفران، نیازمند سرمایهگذاری برای واحدهای بستهبندی زعفران در این شهرستان هستیم.
کاظمی فریمانی گفت: دو هزار و پانصد هکتار از مزارع شهرستان زیر کشت زعفران رفته که در سالهای گذشته از هر هکتار، چهار کیلو گرم زعفران خشک برداشت میشد ولی امسال با توجه به خشکسالی، این مقدار به سه تا سه و نیم کیلو رسیده است.