به گزارش خبرگزاری مهر، موسسه سماوا همزمان با بیستونهمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، هفت کتاب صوتی جدید را منتشر و بهطور مجازی رونمایی میکند.
کتابهای «قصههای شیرین ایرانی، فصل دوم قابوس نامه»، «بچههای مرد»، «صورتگر چین»، «ترجمان دردها»، «من نوکر بابا نیستم»، «رئیس زندگی خودت باش» و «دارم میرسم جان جان»، هفت عنوانیاند که نسخه صوتی آنها به ترتیب از ۲۴ تا ۳۰ آبان منتشر میشود.
«قصههای شیرین ایرانی، فصل دوم قابوس نامه» از نشر مهرک را مجید ملامحمدی در گروه ادبیات کودک و نوجوان بازنویسی کرده و به زبان ساده و روان امروزی درآورده است. این کتاب در قالب یک سریال صوتی با صدای امیرمحمد صمصامی، داوود حیدری، مجید قناد، مریم معینیان، اردشیر منظم، شاهین ملکزاده، مجید تیزرو، سایه کبیری، مهدی بازدار، محمدصادق رزاقمهر، فرگام فراهانی و فاطمه رضی آماده انتشار شده است.
کتاب صوتی «بچههای مرد» نوشته مهران پوراعظمی هم توسط پیام آزادگان منتشر شده است. این اثر داستانهایی بر اساس واقعیت درباره اسرای نوجوان و جوانان جنگ تحمیلی را روایت میکند. همچنین مجموعه یادداشتهای مجتبی پویا در طول کار و زندگی در شهر پکن، در کتاب «صورتگر چین» توسط انتشارات پرنده منتشر شده و نسخه صوتی آن هم در این هفته منتشر میشود. کتاب «ترجمان دردها» نوشته جومپا لاهیری از نشر هرمس هم یکی دیگر از آثاری است که در آن به موضوع مهاجرت در قالب داستانی گیرا پرداخته شده است. «من نوکر بابا نیستم» هم عنوان اثر دیگری است از نشر افق که محمد سلیمی آن را برای نوجوانان نوشته است. این کتاب در قالب طنز درباره پدر خسیسی است که دستهای از پولهایش در مستراح میافتد و همه روستا به شکلی درگیر این جریان میشوند.
علاوه بر این موارد، کتاب «رئیس زندگی خودت باش»، نوشته لیلی سینگ است که با ترجمه محدثه امیری از نشر سنگ چاپ شده است. این کتاب یک راهنما و چراغ روشن است برای تمام نوجوانان و بزرگسالان که بتوانند با آن راه زندگی خودشان را پیدا کنند. نسخه صوتی این کتاب هم با خوانش نیلوفر امینی عرضه میشود.
آخرین کتاب صوتی این هفته هم «دارم می رسم جانجان» از شهرستان ادب است. اینکتاب رمانی اجتماعی است که از زبان راوی نوجوان آن روایت می شود. قصه آن هم در دهه هفتاد خورشیدی و در مازندران می گذرد.