به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، هفتمین جلسه کمیته تخصصی توسعه شبیهسازی در آموزش علوم پزشکی با حضور دکتر امیر پاشا طبائیان مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر محمدتقی جغتایی مسئول هماهنگی و توسعه کاربرد شبیهسازها در آموزش علوم پزشکی و سایر مسئولین حوزه آموزش برگزار شد.
مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اهمیت توسعه شبیه سازی در دانشگاههای علوم پزشکی از گذشته تا کنون، از حمایت همه جانبه کمیته تخصصی توسعه شبیهسازی معاونت آموزشی وزارت بهداشت در زمینه توسعه شبیه سازی در آموزش پزشکی خبر داد و تأکید کرد فعال کردن شرکت های دانش بنیان در این عرصه بسیار مهم است.
در ادامه دکتر جغتایی مسئول هماهنگی و توسعه کاربرد شبیه سازها در آموزش علوم پزشکی ضمن ارائه گزارش عملکرد کمیته تخصصی توسعه شبیه سازی در آموزش پزشکی، به بیان مشکلات پرداخت.
جغتایی گفت: متاسفانه در سالهای گذشته، توسعه کاربرد شبیه سازها در آموزش علوم پزشکی مغفول مانده و حمایت و توجه بیشتر مسئولین امر را میطلبد لذا خواسته اکثر مدیران مراکز مهارتی دانشگاهها، تامین حداقل تشکیلات برای مراکز مهارتی دانشگاههای علوم پزشکی است که خلاء آن به شدت احساس می شود.
در ادامه این جلسه دکتر آیین محمدی رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به تشریح موضوع آموزش پزشکی مبتنی بر شبیه سازی و با استفاده از واقعیت مجازی پرداخت.
در این جلسه پیگیری و تسریع روند گسترش شبیهسازی با حمایت دانشگاه ها، وزارت بهداشت و صندوقهای حمایتی از پروژههای مرتبط نیز مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز ضمن بیان اهمیت تقسیم کار در حوزه گسترش شبیه سازی بین دانشگاههای علوم پزشکی یادآور شد: آموزش این حوزه در بخشهای مختلف تخصصی آن اهمیت بسیاری دارد و اگر با محوریت یک دانشگاه انجام شود دستاورد مطلوب تری در پی خواهد داشت؛ لذا با توجه به اهمیت این موضوع و با رای اکثریت آرا، مسئولیت این کار به دانشگاه علوم پزشکی مجازی واگذار شد.
در این جلسه اهمیت حمایت های مالی از طرحهای مرتبط با گسترش شبیه سازی در آموزش پزشکی نیز مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد جهت تسریع و حمایت مالی از طرحهای مرتبط با حوزه شبیهسازی، کارگروهی در مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی( نصر) تشکیل شود.