به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا عزت زمانی بعدازظهر سه شنبه در نشست خبری که در سالن جلسات تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی برگزار شد، اظهارکرد: معتقدیم مسئولیت در کشور و دارایی های کشور برای مردم و بدست مردم است.
وی با بیان اینکه اگر قرار باشد پیشرفت و تحولی اتفاق بیفتد به دست مردم است، عنوان کرد: معتقدیم تبلیغ که عرصه تبیین اسلام ناب برای سطوح مختلف است باید توسط خود مردم باشد.
وی با بیان اینکه ما هنرمان برداشتن موانع و ایجاد ظرفیت های مناسب برای نقش آفرینی مردم است، گفت: اثری که مجاهدت های مردم در میدان فرهنگ دارد اگر توسط دستگاه ها خوب شناخته و معرفی شود می تواند جامعه را به حرکت در آورد.
وی با بیان اینکه دارایی های فرهنگی انقلاب به دست مردم است، عنوان کرد: هر جایی هنر و فرهنگ به دست مردم بوده سالم و صالح باقی مانده است.
انحرافات به دلیل دخالت های بی مبنای دولت ها در عرصه فرهنگ
وی با بیان اینکه نقش مردم در مراسم های مذهبی و انقلابی هزاران برابر بیشتر از آنچه است که دولت ها انجام میدهند، گفت: اساساً انحرافات کج روی هاو نرسیدن به اهداف به دلیل دخالت های نابجای و بی مبنای دولت ها در عرصه های فرهنگ و هنر بوده است.
وی اضافه کرد: حوزه هایی از هنر که اشکالاتی را در آن می بینیم در دوره هایی و حکومت طاغوت به دلیل فضولی کردن در عرصه های هنری منحرف شده است.
وی با بیان اینکه مبنای حرکت سازمان تبلیغات اسلامی بر مردمی کردن تبلیغ است، گفت: بار فرهنگ و تبلیغ و حفظ دین به دست خود مردم است.
حجت الاسلام عزت زمانی با بیان اینکه مردم با همت و مجاهدت اعتقادات را حفظ کرده اند، تصریح کرد: باید تلاش کنیم آنچه خواست و اراده مردم است انجام شود.
وی با بیان اینکه تلاش می کنیم لشکر مبلغین مردمی را سازماندهی کنیم، گفت: دغدغه تشکیل نهضت تبلیغ بانوان را داریم و باید نهضتی از زنان پابه کار و معتقد نسبت به انقلاب اسلامی داشته باشیم.
حجت الاسلام عزت زمانی با اشاره به اینکه زنان در عرصه های مختلف انقلاب مجاهدت و تلاش کرده اند، گفت: می توانیم لشکر میلیونی از بانوان مبلغ دین داشته باشیم.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه تنها راه معرفی دین به عموم مردم هنر است، ادامه داد: پایگاه های فرهنگی و اجتماعی باید راه اندازی شود و محوریت محله را تقویت کنیم.
راه اندازی سازمان تبلیغات کودک و نوجوان
وی با اشاره به اینکه باید سازمان تبلیغات کودک و نوجوان و زنان شکل بگیرد، تصریح کرد: البته این بدان معنا نیست که یک دستگاه مجزا تشکیل بدهیم بلکه باید فعالیت تخصصی تبلیغی در دو حوزه «کودک و نوجوان» و «زنان» را پر رنگ دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه خدمت رسانی باید با محوریت مسجد اوج بگیرد، گفت: در این راستا مهرواره اوج با ماموریت بنیاد هدایت دنبال می شود و تا کنون ۲۸ هزار امام جماعت برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کرده اند.
حجت الاسلام عزت زمانی با بیان اینکه سند ملی مسجد در حال تدوین است، بیان داشت: هم اکنون از معضلات در این حوزه جریان مدیریت است که امیدواریم این سند تقسیم وظایف خوبی بین دستگاههای متولی مساجد ایجاد میکند و اثرگذاری مسجد بر جامعه را با اجرای سند بیش از پیش شاهد باشیم.
راهبرد اجتماعی کردن تبلیغ
وی با تاکید بر راهبرد اجتماعی کردن تبلیغ اضافه کرد: دایره اثرگذاری نخبگان از درون مسجد باید به بیرون نیز هدایت شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه قرآن نیز حرکت به سمت ترویج سبک زندگی قرآنی است، گفت: رسانه بعدی از ابعاد تبلیغ است و اگر مبلغی جایگاه رسانه را نداند در تبلیغ موفق نخواهد بود.
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: باید در ۱۴ هزار روستای بالای ۱۰۰ خانوار روحانی مستقر می داشتیم اما این امر به دلیل مشکلات مالی تحقق پیدا نکرده است.
به گفته وی و پیش بینی می شود تا سال ۱۴۰۴ حدود ۲۰ هزار طلبه مستقر در روستاها داشته باشیم.
حجت الاسلام عزت زمانی با بیان اینکه نظام هماهنگ اجرا در حوزه فرهنگ وجود ندارد، بیان داشت: باید ساختارهای فرهنگ اصلاح و تقویت شود.
وی با بیان اینکه در دولت قبل در مضیغه بودیم اما در دولت جدید زمینه گفتگو داریم، گفت: حرف صحیح را باید صحیح به مردم منتقل کنیم.