زنجان- مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور مطالبات پیمانکاران پروژه ۲ بانده کردن جاده‌های استان زنجان را یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، خیرالله خادمی ظهر پنجشنبه در آئین بهره برداری محور زنجان به بیجار، گفت: هر کیلومتر جاده‌ای که در کشور ساخته می‌شود به منظور رفاه حال کاربران جاده‌ای بلافاصله به زیر ترافیک جاده‌ای می‌رود.

وی اظهار کرد: از آنجا که ورودی شهرها و مسیرهای منتهی به مراکز استان‌ها دارای بار ترافیکی بیشتری هستند و طرح‌های راهسازی از ورودی شهرها آغاز می‌شود.

معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه بر مبنای قیمت روز حدود هشت هزار میلیارد ریال اعتبار برای اتمام پروژه ۲ بانده کردن جاده زنجان – بیجار نیاز است، گفت: اعتبار مورد نیاز برای پایان همه پروژه‌های ۲ بانده در استان زنجان ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

خادمی با بیان اینکه طرح مسیر زنجان – دندی – تخت سلیمان نیز در حال حاضر در سه قطعه فعال است، ابراز کرد: این مهم وظیفه ماست چرا که مردم باید بتوانند تردد راحتی در مسیرهای ارتباطی داشته باشند.

وی به افتتاح ۴۷ کیلومتر از باند دوم جاده زنجان-بیجار و کبودرآهنگ اشاره کرد و گفت: امروز به صورت رسمی ۴۷ کیلومتر در ۲ محور مورد بهره برداری قرار گرفت که ۳۵ کیلومتر آن در جاده زنجان – بیجار و ۱۲ کیلومتر نیز از سلطانیه به خدابنده – کبودرآهنگ در استان همدان است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: برای احداث این جاده در استان زنجان پنج هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است و کل اعتبار هزینه شده برای ۲ جاده مذکور حدود یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال است.

خادمی گفت: از ایجرود تا شهرستان بیجار در استان کردستان ۱۲۴ کیلومتر است که از این میزان حدود ۴۰ کیلومتر در محدوده استان زنجان و ۲۵ کیلومتر نیز در کردستان باند دوم این مسیرها انجام شده و ۶۰ کیلومتر از پروژه دو بانده کردن جاده زنجان به بیجار باقی مانده که عملیات اجرایی ۳۰ کیلومتر از آن در استان زنجان و در استان کردستان نیز ۱۲ کیلومتر در دست اجرا است.

وی مطالبات پیمانکاران پروژه ۲ بانده کردن جاده‌های استان زنجان را یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: پروژه‌های زنجان – دندی – تخت سلیمان (شاخه غربی) و زنجان – بیجار (شاخه جنوبی) در قالب یک طرح تعریف شده‌اند که هر ۲ امسال ۳۴ میلیارد ریال اعتبار برای آنها در نظر گرفته می‌شود و با تزریق اعتبار این پروژه‌ها ظرف چهار یا پنج سال به پایان می رسند.