به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رضاعی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: هم اکنون ۲۰ بیمارستان دانشگاهی و غیر دانشگاهی در استان فعالیت دارد که در این مراکز سه هزار و ۵۸۰ تخت مصوب و دو هزار و ۹۳۰ تخت فعال وجود دارد.
وی افزود: همه این مراکز درمانی مجهز به آخرین امکانات با استفاده از فناوریهای نوین روز با بهترین کیفیت و نیروی انسانی کارآمد و متخصص هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: مراکز بیمارستانی کردستان به سبب همجواری با مناطق شمال عراق و قرابتهای فرهنگی بین ساکنان دو طرف مرز، میتوانند بهترین مقصد برای گردشگران سلامت محسوب شوند.
رضاعی افزود: هزینه درمان در مراکز درمانی کردستان بسیار پایینتر از بیمارستانهای ترکیه و دیگر کشورهای منطقه بوده و ساکنان اقلیم کردستان عراق میتوانند با کمترین هزینه بهترین خدمات درمانی را دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: در مراکز درمانی استان کردستان امکانات مناسب برای مداوای بیماران از جمله وجود پزشکان متخصص، فوق تخصص، اتاقهای عمل مجهز و داروخانه، هتلینگ مجهز در مراکز درمانی، اقامتگاه برای همراه بیماران نیز در نظر گرفته شده تا مراجعه کنندگان بدون دغدغه به مداوا بپردازند.
وی افزود: کادر پزشکی کردستان جزو برترین کادر پزشکی کشور هستند و برخی از امکانات و تجهیزات درمانی در این استان در منطقه بینظیر است لذا بیمارستانهای کردستان آماده پذیرش و ارائه خدمات درمانی و پزشکی به بیماران مختلف اقلیم کردستان عراق هستند.