معاون بازرگانی سازمان میادین میوه و تره بار با اشاره به برخورد نامناسب برخی از کارگران با مشتریان گفت: طرح واگذاری غرفه های عرضه میوه و تره بار به بهره برداران مشروط به داشتن گواهی مبنی بر گذراندن دوره های آموزشی بزودی اجرایی می شود.

مهندس علی برابری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اغلب مشکلات مراکز عرضه محصولات کشاورزی به مشکلات انظباطی نظیر برخورد بد کارگران با شهروندان و یا مشتریان این مراکز و یا نپوشیدن لباس کار مروبط می شود، به همین علت دوره های آموزشی کوتاه مدت را برای آنان در نظر گرفته ایم.

وی اظهار داشت: بر اساس برنامه جدید این سازمان برای رفع مشکلات برخورد نامناسب برخی کارگران با مشتریان، واگذاری غرفه های جدید به بهره برداران مشروط به داشتن گواهی گذراندن دوره آموزشی می شود .

برابری افزود: سرفصل مربوط به این کلاس های آموزشی را سازمان میادین میوه و تره بار تعیین می کند و برخلاف کلاس های آموزشی که تا کنون برگزار می شد، این کلاس ها به صورت منسجم، یکپاررچه و دارای سرفصل های مشخص بوده و در مجتمع های آموزشی به شیوه سازمان یافته برگزار می شود.

وی با بیان اینکه بر اساس این طرح، شروع فعالیت بهره برداری بر اساس داشتن گواهی نامه ای مبنی بر گذراندن دوره آموزشی خواهد بود، گفت: بهره بردار و یا افراد غرفه دار باید 4 سر فصل در مورد مشتری مداری، اطفای حریق، بهداشت محیط و بهداشت فردی و نیز آموزش‌های تخصصی بر اساس نوع محصول قابل عرضه، را گذرانده باشند.

معاون بازرگانی سازمان میادین میوه و تره بار با اشاره به اینکه این دوره های آموزشی 5 تا 6 ساعت است که تمامی غرفه داران باید از این کلاس ها استفاده کنند، گفت: با انجام کارهای مقدماتی، این طرح 2 تا 3 هفته دیگر اجرایی می شود .

وی در مورد قیمت های میوه و تره بار در غرفه های عرضه این محصولات تصریح کرد: قیمت های محصولات کشاورزی که در بازارهای میوه و تره بار به شهروندان عرضه می شود بر اساس قیمت های مصوب سازمان میادین میوه و تره بار است.

برابری گفت: هفته ای یکبار نرخ نامه ای توسط این سازمان در مورد قیمت این محصولات به مراکز فروش و عرضه ابلاغ می شود و بهره بردار موظف است که این نرخ ها را رعایت کند، چرا که این نرخ ها، شاخص عرضه محصول در میادین است و سازمان نیز در این زمینه نظارت می کند.

وی اظهار داشت: علاوه بر نظارت سازمان میادین میوه و تره بار، در هر بازار رئیس بازار و معاون حضور دارند و نرخ های مصوب سازمان را مورد بازبینی قرار می‌دهند.

برابری گفت: بازرسانی از سوی سازمان با انجام کار کارشناسی بر عملکرد واحدها نظارت می کنند به گونه ای که قیمت محصولات کشاورزی به صورت روزانه با نرخ های مصوب سازمان مطابقت داده می شود.