ساری- رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مازندران گفت: یکی از راهکارهای ایجاد وحدت لازم بین نخبگان در استان تعامل با جریانات سیاسی و انقلابی در استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام نصیرالدین یعقوبی اظهار داشت: ایجاد تعامل با بسیج اساتید، ایجاد تعامل با مراکز آموزش عالی همانند دانشگاه‌ها و مراکز دیگر، ایجاد تعامل با ائمه جمعه و جماعات در رأس آن‌ها جامعه روحانیت مبارز شهرستان‌ها در سطح استان از راهکارهای وحدت بین نخبگان برای توسعه استان است.

وی تاکید کرد: ایجاد تعامل با مدیران بازنشسته در سطح استان همانند فرمانداران، استانداران سابق (آن تعداد از مدیرانی که با نظام جمهوری اسلامی ایران هم‌سو با دولت انقلابی هستند) و همچنین ایجاد زمینه برای حضور جهادگران با سابقه و ایجاد زمینه مشاوره نیز از دیگر راهکارها است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال که تحریم مدیریتی در استان چطور باید شکسته شود تا جوانان خلاق و نخبه وارد سیستم‌های مدیریتی شوند، گفت: یکی از راهکارها این است خود مدیر استان نسبت به شکستن این تحریم از خودش مقاومت و شجاعت نشان بدهد و اینکه مدیر استان از جوسازی‌هایی که توسط رسانه‌ها یا فضای مجازی و دیگران ایجاد می‌شود تأثیر نپذیرد.

این مسئول با اشاره به دیگر راهکارها، ادامه داد: ایجاد ارتباط تنگاتنگ با مراکز آموزشی، شناسایی مدیران جوان، ولایی و جهادگر در سطح استان و ایجاد بازنشستگی زودهنگام نسبت به مدیران کم‌کار در سطح ادارات، شناسایی و بازنشسته‌کردن مدیرانی که دارای سابقه کاری بالای ۳۰ سال و حتی ۴۰ ساله دارند و تربیت کادر انقلابی و جهادی در سطح مدیریت استان ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌سازی فرهنگ مدیریت جهادی توسط استاندار مهم است، اعلام کرد: خود مدیر استان باید عامل بوده و دارای این فرهنگ باشد، همچنین شناسایی و به‌کارگیری نیروهای انقلابی از قشر جوانان در حلقه اول مدیریت استان را مدنظر قرار دهد، همچنین ایجاد روحیه خدمت‌گزاری و عشق به خدمت در بین مدیران استانی، جلوگیری از فساد و انحراف در وظایف مدیران نیز لازم است.

یعقوبی با تاکید بر جلوگیری از کارهای خلاف قانون و مقررات در سطح ادارات، زنده نگه داشتن روحیه ایثار و همدلی و ایجاد وحدت بین مدیران سطح استان توسط استاندار، گفت: بنابراین استاندار جهادی با توجه به این راهکارها می‌تواند کارهای دولت انقلابی را در سطح استان به پیش ببرد، در واقع باید یک کمیسیون مخصوص در استانداری با هدف تحقق این اهداف تشکیل بدهد که کار مخصوصاً نظارت بر عملکرد و ارزیابی بر آن‌ها را انجام و گزارشات را هر سه ماه یک‌بار بررسی کرده و ارائه دهد.