به گزارش خبرگزاری مهر، سید حمزه حسینی سیدی درباره سکونتگاههای غیر رسمی، اظهار کرد: گسترش شتابان شهرها و توسعه ناموزون دهههای اخیر، محلهها و محدودههایی را در درون یا خارج شهر ایجاد کرده که به عنوان سکونتگاه غیررسمی شناخته میشود.
وی افزود: مناطقی که بدون مجوز و خارج از برنامهریزی رسمی و قانونی توسعه شهری، به وجود آمده و ساکنانی اغلب از نوع مهاجر و قشر محروم جامعه را در خود جای داده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری ساری درباره اقدامات شهرداری مرکز استان در سکونتگاههای غیر رسمی، گفت: شهرداری ساری طبق برنامه اقدام مشترک ستاد بازآفرینی شهرستانی در محلات سکونتگاههای غیر رسمی، برای توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی این محلات با هزینه شهرداری اقدامات گستردهای انجام داده است.
این مسئول تصریح کرد: راهاندازی قرارگاه جهادی با رویکرد فرهنگی، اجتماعی و عمرانی، راهاندازی سرای شهروندی و ارائه خدمات فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، مشاوره و …، اعمال تخفیف ۷۵ درصدی صدور پروانه، روشنایی معابر، احداث کانال دفع آبهای سطحی و آسفالت معابر و پیادهرو سازی از جمله اقدامات شهرداری ساری در سکونتگاههای غیر رسمی است.
حسینی با اشاره به واگذاری زمین از سوی شهرداری ساری برای احداث فرهنگسرای خانه محله در سه طبقه، واگذاری زمین برای احداث مرکز بهداشت، واگذاری زمین برای احداث پارک رسالت و تجهیز این پارک، ادامه داد: این اقدامات را با همکاری اداره کل راه و شهرسازی مازندران انجام دادیم.
معاون شهرسازی و معماری شهردار ساری مجموع سکونتگاههای غیر رسمی در مرکز استان را ۲۴۹ هکتار اعلام کرد که ۵۲ هکتار از آن در منطقه یک شهری، ۱۴۶ هکتار در منطقه سه و ۵۱ هکتار در منطقه ۲ قرار دارد.