به گزارش خبرنگار مهر، رویداد ملی استارتاپی ترمه، ۷۰ نفر از ایده پردازان در حوزه ترمه را گردهم آورد و پس از برگزاری کارگاههای آموزشی و مشاوره به صورت مجازی برای آنها، ۳۸ ایده این جوانان را راهی مرحله نیمه نهایی کرد.
با اعلام فراخوان این رویداد، ایده های نوآورانه از سراسر کشور در راستای توسعه صنعت محصولات ترمه استان یزد به دبیرخانه این رویداد رسید.
۱۲ ایده از میان ۳۸ ایده راه یافته به مرحله نهایی، به مرحله داوری راه یافتند که از میان آنها، سه ایده برتر مشخص شدند که در مراسم اختتامیه از آنها تجلیل شد.
رئیس دانشگاه فنی وحرفهای استان یزد در مراسم تجلیل از برگزیدگان این رویداد اظهار داشت: هدف دانشگاه فنی و حرفهای استان از برگزاری این رویداد ارتباط و اتصال صنعت ترمه با ایده پردازان، تجاری سازی ایدهها و کمک به حل دغدغههای صنعتگران ترمه بوده است.
داود عندلیب عنوان کرد: امیدواریم ایده های خلاقانه با بهره گیری از دانش فرهیختگان و مربیان کارآزموده و متبحر بتواند پنجره فرصت های طلایی را برای فعالان این صنعت بگشاید.
در اختتامیه رویداد ترمه این ۱۲ تیم ایدههای خود را در حضور داوران و صنعتگران ترمه مطرح کردند و نقاط قوت و ضعف آنها مورد ارزیابی قرار گرفت و از ایدههای برتر تقدیر شد.
در این رویداد گروه سدار ترمه با عنوان ایده طراحی سه بعدی نقوش ترمه برای استفاده در دکوراسیون داخلی رتبه اول، گروه ترمیس با عنوان ایده مرکز تخصصی طراحی پارچه، لباس، اکسسوری و صنایع دستی رتبه دوم و گروه ژاوار با عنوان مفهوم نوین ترمه (تلفیق نقوش دوره ساسانی و نقاشی خط در طراحی ترمه) رتبه سوم را کسب کردند.
ترمه پارچه ای نفیس و اصیل با قدمت بیش از ۴۰۰ سال که به عنوان هدیه ای ارزشمند بین مردم محبوب است. این دست بافته که آمیخته با مذهب، اخلاق و ادب است به همت بافندگان یزدی حفظ شده و در عرصه ی مدرن نیز همچنان می درخشد.