فضل الله رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اینکه سال گذشته با کمبود یک هزار لیتر آب در استان کرمانشاه مواجه بودیم برای حل این مشکل اقداماتی از قبیل انتقال آب از سدگاوشان و راه اندازی تصفیه خانه کرمانشاه صورت گرفت.
وی افزود: با راه اندازی این پروژه میزان یک هزار تا یک هزار و ۲۵۰ لیتر آب از طریق سد گاوشان و نیز یک هزار و ۳۰۰ لیتر از طریق تصفیه خانه غدیر که در حوالی روستای عمرمل واقع شده بود به ظرفیت آبی استان کرمانشاه اضافه شد.
فرماندار کرمانشاه تصریح کرد: بعد از راه اندازی تصفیه خانه و برداشت حجم زیادی از آب سد گاوشان با مشکل و خساراتی در مسیر خطوط انتقال آب و شیر آلات حوضچههای توزیع آب رو به رو شدیم.
رنجبر با اشاره به جلساتی که برای حل این مشکل تشکیل شده بود، گفت: نتایج جلسات بر این قرار شد که با کمک وزارت خانه نیرو، شرکت آب منطقهای و شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه این حوضچهها و نشتیهای به وجود آمده تعمیر شوند و پس از تعمیرات به ظرفیت مخازن استان اضافه شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه برای تعمیرات با قطعی آب قابل شرب شهر کرمانشاه مواجه بودیم برای همکاری کارشناسان مرکزی از طریق اداره آب منطقهای و شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه کمیتهای تشکیل شد تا مدت زمان قطعی آب را با اطلاع رسانی به همشهریها کاهش دهیم.
فرماندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: در صورت عدم تعمیرات و مرمتهای لازم در سال ۱۴۰۱ و سالهای بعد با بحران جدی آب و کمبود آب مواجه خواهیم بود که تنها راه پیشگیری از آن اقدام هرچه سریعتر شرکت آب منطقهای استان کرمانشاه نسبت به تعمیر خط لوله انتقال آب از گاوشان است.
رنجبر افزود: در صورتی که تعمیرات نتیجه مثبتی داشته باشد یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۳۰۰ لیتر به ظرفیت آب استان کرمانشاه اضافه خواهد شد.
وی گفت: با توجه به قطعیهای اخیر آب استان کرمانشاه در حال حاضر ۲۵ تا ۳۰ محله در ساعاتی از روز با افت و قطعی آب مواجه هستند.
رنجبر تاکید کرد: مشکل ریشهای آب استان کرمانشاه با تعمیر و مرمت این حوضچهها و ترمیم خطوط انتقال آب حل نمیشود بلکه تنها با ایجاد مخازن جدید و اتصال خطوط لوله آب میتوان برای حل این مشکل اقدام کرد.