به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، سال گذشته چت های مسنجر و اینستاگرام ادغام شدند. این اقدام بخشی از برنامه شرکت برای ایجاد یک سیستم پیام رسان متحد در سراسر پلتفرم هایش است. هم اکنون پیامهایی که در مسنجر و اینستاگرام ارسال میشوند را میتوان در صورت انتخابی به طور سر به سر رمزگذاری کرد. اما رمزگذاری سر به سر به طور پیش فرض تا ۲۰۲۳ میلادی عرضه نمیشود.
البته واتس اپ به طور پیش فرض از رمزگذاری سربه سر پشتیبانی میکند.
آنتیگون دیویس رئیس ایمنی متا در مقالهای در نشریه تلگراف دلیل تأخیر در اجرای این اقدام را نگرانیهای مربوط به ایمنی کاربران اعلام کرده است.
به گفته دیویس از آنجا که رمزگذاری سر به سر به معنای آن است که فقط ارسال و دریافت کننده پیام میتوانند چت را ببینند، متا میخواهد این روند با قدرت پلتفرم برای مقابله با فعالیتهای مجرمانه تداخلی ایجاد نکند.
او در این باره میگوید: هنگامیکه رمزگذاری سر به سر پیش فرض برای کاربران عرضه شود، شرکت از ترکیب دادههای رمزگذاری نشده در سراسر اپلیکیشن هایش، اطلاعات حسابهای کاربری و گزارشهای کاربران استفاده میکند تا علاوه بر تأمین ایمنی آنها، به حفظ ایمنی عموم مردم کمک کند.
متا در اوایل سال جاری میلادی در پستی اعلام کرد رمرگذاری سربه سر در ۲۰۲۲ میلادی برای اینستاگرام و مسنجر عرضه میشود. اما اکنون دیویس اعلام کرد این شرکت میخواهد فرایند را به شیوه درست انجام دهد و بنابراین عرضه ویژگی مذکور را تا ۲۰۲۳ میلادی به تأخیر میاندازد.
جالب آنکه در ۲۰۲۳ میلادی لایحه ایمنی آنلاین انگلیس نیز اجرایی میشود. طبق این لایحه پلتفرمهای آنلاین موظف خواهند بود کودکان را از هر گونه آزار محافظت و محتوای خطرناک را حذف کنند. احتمالاً این امر برنامههای فیس بوک برای اجرای رمزگذاری سر به سر به طور پیش فرض را به تأخیر میاندازد.