مسعود برازنده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح امداد و نجات زمستانه با توجه به نزدیک شدن فصل زمستان و لزوم ایجاد ایمنی در راستای کاهش حداکثری حوادث ترافیکی و نیز ایجاد امکان تردد ایمن در جادهها، مقابله با سرمازدگی، کولاک، بهمن و یخبندان اجرا میشود.
وی، هدف از اجرای این طرح را خدمترسانی مطلوب به مسافران، اسکان مسافران، تغذیه اضطراری و تسریع در رسیدگی به تصادفات و نجات حادثهدیدگان عنوان کرد.
رئیس جمعیت هلالاحمر قوچان، وجود دو دستگاه آمبولانس، یک دستگاه خودروی نجات، یک دستگاه خودروی پیکاپ و یک دستگاه خودرو سنگین یونیماگ را از امکانات طرح امداد و نجات زمستانی خواند و ادامه داد: نیروهای هلال احمر قوچان در صورت بروز هرگونه حادثه با حضور بهموقع به امداد و کمکهای اولیه، رهاسازی مصدوم و انتقال به مراکز درمانی اقدام میکنند.
وی خاطرنشان کرد: ۴۵ نفر از کارکنان جمعیت هلال احمر قوچان و امدادگران در طرح امداد و نجات زمستانی مشارکت میکنند و خدماترسانی در هنگام تصادفات جادهای، آبگرفتگی و انسداد راههای مواصلاتی از جمله برنامههای این طرح به شمار میرود.
برازنده افزود: جلسه مشترکی با حضور رؤسای ادارات مرتبط از قبیل مدیریت بحران شهرستان، راهداری و حمل و نقل جادهای، اورژانس و پلیس راه در محل فرمانداری برگزار و همفکری و هماهنگی کامل با این دستگاهها در خصوص آمادگی حضور عملیاتی صورت گرفته است.
وی یادآور شد: تمام عوامل امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان بهویژه عوامل مستقر در دو پایگاه امداد جادهای شهید بابا محمد رستمی در محور قوچان فاروج و شهید کلاهدوز مستقر در محور قوچان چناران در حال آمادهباش قرار دارند که با آمادگی کامل، بهصورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات امدادی هستند.