به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح این خبر گفت: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه کرد و مدعی شد قصد سرمایه گذاری در تجارتهای بزرگ در فضای مجازی را داشته که مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: شاکی اظهار داشت، مدتی قبل در یکی از شبکههای اجتماعی مشغول جستجو بودم که با فردی ناشناس آشنا شدم، این فرد که بسیار خوش صحبت بود خود را از اشخاص با نفوذ معرفی کرد و مدعی بود با یک سرمایه گذاری مطمئن و بدون ریسک میتواند سرمایه ام را در عرض چند روز چندین برابر کند.
رئیس پلیس فتا تهران گفت: شاکی در ادامه اظهار داشت پس از مدتی که از آشنایی من و این فرد گذشت وی به من پیشنهاد سرمایه گذاری در پروژه تجارت بزرگ اینستاگرامی را داد و بنده هم با اعتمادی که به او پیدا کرده بودم مبلغ ۵ میلیارد ریال به حساب او واریز کردم اما پس از واریز تلفن همراهش را خاموش کرد و دیگر خبری از او نداشتم و متوجه شدم از من کلاهبرداری کرده است.
این مقام سایبری صریح کرد: بررسی موضوع کلاهبرداری به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و با تحقیقات صورت گرفته و اقدامات خاص پلیسی موفق شدند مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.
معظمی گودرزی خاطرنشان کرد: بعد از به دست آمدن اطلاعات هویتی این کلاهبردار اینترنتی برای پلیس و پس از تشریفات قضائی متهم در یکی از مناطق جنوبی تهران توسط تیم عملیات پلیس فتا پایتخت دستگیر شد.
وی گفت: مجرم پس از مواجهه با ادله دیجیتال ضمن پذیرفتن جرم خود گفت با هویتهای جعلی و جستجو در فضای مجازی سوژههای خود را انتخاب میکردم و با صمیمی شدن با آنها و صحبتهای اغنا کننده این افراد را ترغیب به سرمایه گذاری میکردم و پس از کلاهبرداری از فضای مجازی محو میشدم
رئیس پلیس فتا تهران تاکید کرد: به هویتها در فضای مجازی اعتماد نکنند و قبل از سرمایه گذاری از طریق فضای مجازی شناخت کافی از طرف مورد معامله را داشته باشند و تا حصول اطمینان از اطلاعات شغلی و هویتی طرف مقابل از هرگونه واریز وجه خودداری نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با مراجعه به سایت www.cyberpolice.ir موارد را گزارش کنند.