حجتالاسلام وحید طالبی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه آذربایجان غربی از زمان انقلاب اسلامی تاکنون دچار محرومیتهای زیادی است، اظهار کرد: استان آذربایجان غربی از جهت موقعیت جغرافیایی از زمان انقلاب اسلامی تا به امروز با وجود رسیدگیهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، همچنان دچار محرومیتهایی است که از بارزترین آنها میتوان به موضوع راههای مواصلاتی در این منطقه و همچنین مشکلات کشاورزان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه پلدشت به دلیل موقعیت جغرافیایی روزانه شاهد تردد خودروهای ترانزیتی است گفت: در این سالها هنوز برای رفع مشکلات راهها از سوی مسئولین امر چارهای اندیشیده نشده است و از بعد از انقلاب اسلامی تا به امروز کماکان با معضل نبود وجود زیرساختهای مناسب در مسیرها مواجه هستیم که این خود سبب مشکلات متعددی برای حدود ۵۰ روستا در این استان از جمله ترافیکهای بسیار سنگین شده است.
حجتالاسلام طالبی با اشاره به تصادفات رخ داده در این جادهها و مرگ برخی از مردم در این منطقه، بیان کرد: در نمازهای جمعه مکرر خواستار تکمیل و حل مشکلات راههای مواصلاتی شهرستان مخصوصاً راه مرگنلر به پلدشت بودهام که اداره مربوطه در این مورد مسئولانه عمل نکرده است و متأسفانه آمادهسازی مسیرها نیمه کاره رها شده است.
امام جمعه پلدشت گفت: اخیراً طی یک جلسهای فوری از نماینده و فرماندار قولی گرفتیم مبنی بر اینکه موضوع را به جد پیگیری کرده و ما را از این جاده مرگ که هر از چند گاهی جان یکی از همشهریان ما را میگیرد نجات دهند.
حجتالاسلام طالبی با عنوان اینکه در منطقه پلدشت به لحاظ تأمین اعتبارات آبی کشاورزان شدیداً در مضیقه و سختی میباشند، گفت: جمعآوری آب، آبیاریهای بارانی لولهکشی و حق آبهها با موانع و مشکلاتی مواجه شده است که کشاورزان را در سختی قرار داده است.
وی با اشاره به مشکلات کشاورزان روستای بهلول آباد و روستاهای همجوار تصریح کرد: کشاورزان بهلول آباد و روستاهای همجوار به شدت از لحاظ آب کشاورزی در مضیقه هستند، ۶ سال از آبیاری بارانی بهلول آباد میگذرد و طرح نیمه تمام مانده و کسی پاسخگو نیست؛ آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم، ما در کنار نعمت بزرگ آب ارس هستیم آب داریم اما مدیریت آب رسانی نداریم.
امام جمعه پلدشت در خصوص تأمین آب شرب در این بخش گفت: تأمین آب شرب در منطقه به دلیل پوسیدگی لولهها دچار مشکلاتی میباشد که با برنامهریزی و جلسههایی از سوی دفتر امام جمعه با مسئولان در استان طبق مصوب نامه سال ۱۴۰۰ قول مساعدت در تسریع رسیدگی و تأمین اعتبارات را در این زمینه را گرفتهایم و امیدوار هستیم با لطف خداوند متعال و عنایت مسئولان هرچه سریعتر مشکلات حل و رفع شوند.
شهرستان پلدشت از شمال و خاور به جمهوری آذربایجان، از جنوب به شهرستان خوی و از باختر به بخشهای مرکزی و شوط از شهرستان ماکو هم مرز است و این شهرستان دارای یک شهر، ۴ دهستان به نامهای چایپاسار شرقی، زنگبار، گچلرات شرقی و گچلرات غربی، و ۸۴ آبادی دارای سکنه است.