به گزارش خبرنگار مهر، زهرا امینی ظهر چهارشنبه در آئین بزرگداشت هفته معلولین با اشاره به کسب رتبه استان مرکزی در تأمین سلامت و امنیت مددجویان و معلولین در مقابل کرونا، اظهار کرد: آموزش افراد دارای معلولیت و خدمترسانی به آنها طی ۲ سال گذشته به صورت مجازی بوده است و از این پس به فعالیتهای فرهنگی، ورزشی و هنری خواهیم پرداخت.
وی ادامه داد: متأسفانه به دلیل کمبود اعتبار، ویلچر برقی در استان مرکزی موجود نیست.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: متأسفانه طرح مناسبسازی شهرها برای معلولین که از مطالبات اصلی معلولین بوده و در برنامه پنجم توسعه به آن تاکید شده است، در استان مرکزی مغفول مانده است.
امینی در ادامه گفت: در حال انجام رایزنیهایی برای اجرای طرح مناسب سازی با شهرداران سایر شهرها و شهردار اراک هستیم.
وی گفت: ساخت مسکن مددجویان با همکاری سازمان مستضعفان، اداره کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بسیج سازندگی در حال انجام است و تا پایان سال ۱۰۰ واحد مسکونی به مددجویان واگذار خواهد شد.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: ساخت و واگذاری این تعداد مسکن تاکنون برای خانوارهایی که دارای دو یا چند معلول و افراد دارای معلولیتی که سرپرست خانوار هستند، در اولویت بود که با توجه به برنامههای دولت سیزدهم اعلام شد که افراد بالای ۲۰ سال مجرد دارای معلولیت نیز میتوانند از خدمات مسکن بهزیستی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه میزان تسهیلات اشتغال به مددجویان و افراد دارای معلولیت از ۵۰ میلیون به ۱۰۰ میلیون افزایش یافته است، گفت: افراد دارای معلولیتی که طرحهای قابل قبولی جهت اشتغالزایی ارائه دهند میتوانند از این تسهیلات برخوردار شوند.
امینی ادامه داد: خوشبختانه سال گذشته میزان اعتبارات مستمری و معیشتی افراد مددجو و دارای معلولیت افزایش یافته است. همچنین حق پرستاری بیماران دارای ضایعات نخاعی تا سقف یک میلیون افزایش پیدا کرده است.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی در پایان بیان کرد: از آذرماه سال گذشته تاکنون ۴۲ مرکز مثبت زندگی جهت بهبود و کمک به زندگی افراد مددجو و معلول در استان مرکزی ایجاد شده است که حدود ۱۶ مرکز در شهرستان اراک و باقی این تعداد به نسبت تعداد مددجویان و معلولین در مناطق مختلف ایجاد شده است.