دبیرکل کانون اسلامی فارغ‌التحصیلان شبه قاره هند گفت: رسالت نیروها و جریان‌های انقلابی در قبال دولت آقای رئیسی، حمایت، مشاوره و نقد منصفانه همراه با ارائه راهکارها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین جلسه شورای مرکزی کانون اسلامی فارغ‌التحصیلان شبه قاره هند در دفتر این کانون برگزار و تحولات پساانتخابات ۱۴۰۰ رویکردها و کارکرد دولت حجت‌الاسلام رئیسی مورد ارزیابی اعضای این شورا قرار گرفت.

مدیریت موفق در مقابله با ویروس کرونا و واکسیناسیون گسترده، عزم جدی در کنترل تورم افسارگسیخته با هدف بهبود معیشت مردم، ارتباط صمیمی و مستقیم با مردم، رویکرد متین، منطقی و فعال در حوزه سیاست خارجی و گشودن روزنه‌های امید به بازگشت اعتماد مردم به عنوان بخشی از محورهای موفق در کارنامه ۱۰۰ روزه دولت رئیسی ارائه شد.

ادامه حضور و بعضاً کارشکنی مدیران دولت پیشین و مسببین شرایط شکننده‌کشور، شفاف نبودن نقشه راه در برخی از حوزه‌های اقتصادی، گزینش نیروهای بعضاً ناتوان و ناکار آمد و بی‌مهری به بخشی از ظرفیت‌های علمی و مدیریتی ارزشمند که در خلق حماسه ۲۸ خرداد مؤثر بودند به عنوان محورهای مورد نقد اعضای شورای مرکزی کانون فارغ‌التحصیلان مطرح شد.

دبیر کل کانون اسلامی فارغ‌التحصیلان شبه قاره هند در این نشست اظهار کرد: وظیفه نیروهای ارزشی و جریان‌های انقلابی و اصولگرا حمایت از نامزد مورد نظر خود برای انتخابات و معرفی نیروهای مؤمن، متخصص و کار آمد به نامزد منتخب خود می‌باشد.

منوچهر متکی افزود: وظیفه اول یعنی تلاش برای رأی‌آوری نیاز به دستور و فرمان ندارد و نیروها آتش به اختیار عمل می‌کنند، اما برای تحقق وظیفه دوم علاوه بر معرفی نیروهای شایسته باید نظام شایسته‌گزینی مستقر و همه پیشنهادات وارده را مورد ارزیابی قرار بدهد.

دبیرکل کانون اسلامی فارغ‌التحصیلان شبه قاره هند با تأکید بر اهمیت حمایت از آقای رئیسی و دولت سیزدهم، افزود: رسالت نیروها و جریان‌های انقلابی در قبال دولت آقای رئیسی، حمایت، مشاوره و نقد منصفانه همراه با ارائه راهکارها است.

وی در پایان گفت: کارگروه پژوهش و اقتصاد کانون به‌زودی طرح خود در خصوص مدیریت منابع ارزی را آماده می‌کند و به مسئولان ذی‌ربط ارائه می‌دهد.