رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در کشور ما چند صد هزار مسکن خالی که عمده آن‌ها نوساز است، وجود دارد که با قانون مالیات بر خانه‌های خالی، به همه آن‌ها مالیات تعلق می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر قالیباف در گفتگوی زنده تلویزیونی که به مناسبت فرا رسیدن روز مجلس انجام شد، گفت: مهمترین ویژگی شهید مدرس این بود که چون از خدا می‌ترسید از هیچکس نترسید و در برابر دشمنان خارجی و رضاخان قلدر و فشارها و استبداد داخلی ایستادگی کرد و به خانه ملت معنا بخشید.

وی ادامه داد: ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس حضور داریم هیچ دغدغه‌ای جز دغدغه مردم نداریم، همه نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه با توده‌های مردم ارتباط دارند. مجلس یازدهم در آغاز کار به دو موضوع مهم، از جمله حل مشکلات اقتصادی و دوم توجه به موضوعات فرهنگی و علمی کشور پرداخت.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برای حل مشکلات اقتصادی وظیفه مجلس این است که ایرادات قانون را برطرف کند و یا اگر دولت و یا نمایندگان تشخیص دهند، می‌توانند برای حل برخی مشکلات قانونگذاری کند و بر اجرای قانون نظارت کنند.

قالیباف با بیان اینکه اجرای قانون وظیفه دولت است، گفت: ما یار و مددکار دولت هستیم، در عین اینکه وظیفه قانونی ماست که یک ناظر دلسوز هم باشیم، بار اصلی بر دوش دولت است و باید کمک کنیم دولت به درستی قوانین و مقررات را اجرایی کنند.

وی ادامه داد: امروز صبح همه اعضای هیئت دولت در مجلس حضور داشتند و در مورد این هماهنگی‌ها و همکاری‌ها صحبت کردیم، مهمترین دغدغه مردم، معیشت و اقتصاد است.

رئیس مجلس گفت: مسکن یکی از مهمترین موضوعات و دغدغه‌های مردم است مردم اگر دو شیفت کار هم انجام دهند، در خرید مسکن با توجه به این گرانی‌ها دچار مشکل هستند، حتی در اجاره مسکن با مشکل مواجه هستند.

قالیباف اظهار کرد: امروز مردم نگران هستند که آیا می‌توانند اجاره مسکن را تأمین کنند یا نه، مجلس طرح جهش تولید مسکن را به تصویب رساند، سعی کردیم ایرادات طرح‌های قبلی مثل مسکن مهر را برطرف کنیم، طرح مجلس به‌گونه‌ای بود که این کار را به شکل مسکن دولتی‌ساز پیش نرود و از ظرفیت‌های مردم استفاده شود.

وی اضافه کرد: دولت از ظرفیت‌ها و امکاناتی که دارد باید به‌گونه‌ای استفاده کند که قیمت تمام شده مسکن برای افرادی که مسکن ندارند، کاهش یابد.

رئیس مجلس گفت: از ۴۵ تا ۵۵ درصد قیمت مسکن ناشی از قیمت زمین است، تلاش کردیم از زمین‌های دولتی در این بخش استفاده کنیم و صندوق‌هایی تشکیل دهیم. چند صد هزار خانه خالی در کشور وجود دارد که عمدتاً نوساز و مربوط به شرکت‌ها و بنگاه‌داری بانک است.

قالیباف اظهار کرد: مالیات بر خانه‌های خالی کمک می‌کند که افرادی که خانه‌های خالی دارند یا آن را اجاره دهند یا مالیات آن را بپردازند.

وی ادامه داد: مصوب کردیم دولت از ظرفیت‌های خود به‌گونه‌ای استفاده کند تا به افرادی که مسکن ندارند مسکن با قیمت ارزان بدهد، در کشور ما چند صد هزار مسکن خالی که عمده آن‌ها نوساز است، وجود دارد که با قانون مالیات بر خانه‌های خالی به همه آن‌ها مالیات تعلق می‌گیرد.

رئیس مجلس تأکید کرد: مجلس در حوزه اقتصاد با برنامه روشن و مشخص حرکت کرده است، از یک سو، سرمایه‌گذاری در بخش مسکن و از سوی دیگر مالیات بر خانه‌های خالی را دنبال کردیم. یکی از دغدغه‌های جدی برای خانواده‌ها مسکن و اجاره مسکن است، به گونه‌ای که یک کارگر باید دو شیفت کار کند، درآمد یک شیفت کار را به اجاره خانه بپردازد و شیفت دیگر را به هزینه‌های خانه اختصاص دهد.

قالیباف گفت: طرح سبد معیشتی در دولت قبل تصویب شد که ظرف ۴ ماه به مردم سبد کالا پرداخت شود، شب عید این سبد پرداخت شد.

وی با تأکید بر اینکه بدون شک بخشی از فشارها ناشی از فشار تحریم است، گفت: قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها را سال گذشته در مجلس تصویب کردیم که جاده یک طرفه که آمریکا و غرب درست کرده بودند و فشارهای زیادی را به کشور می‌آوردند، بسته شود.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور افزود: قانون مجلس زبان دیپلماسی در عرصه بین‌المللی بود تا غرب بداند نقشه راه و سیاست‌های قطعی ایران در عرصه بین‌المللی چیست. اجرای پروتکل الحاقی و محدودیت‌های فعالیت‌های هسته‌ای در گروی این بود که تحریم‌ها برداشته شود، اما عملاً غرب و آمریکا در راستای حذف تحریم‌ها اقدام عملی انجام ندادند.

قالیباف تأکید کرد: می‌توانیم مذاکره قدرتمندانه و خوب را انجام دهیم و به یک توافق عادلانه و عزتمندانه دست پیدا خواهیم کرد، البته در صورتی که غرب به قول خود وفادار باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی، قانون حمایت از خانواده و جوانان جمعیت را به تصویب رساندیم، گفت: جوانی جمعیت بزرگترین فرصت برای پیشرفت هر کشور است. ما جز جوان‌ترین کشورهای دنیا بودیم، اما به دلیل تداوم برخی سیاست‌های جمعیتی در بلندمدت، کشور به سمت پیری جمعیت پیش رفت.

رئیس مجلس گفت: مشکلات معیشتی بخش عمده دغدغه خانواده‌ها برای افزایش جمعیت است، وقتی جوان می‌خواهد ازدواج کند، اولین سوال این است که شغل شما چیست؟ چه درآمدی دارید؟ درآمد و اشتغال جوانان برای ازدواج آنها بسیار مهم است. نمی‌خواهم بگویم که این موضوع پایه‌های یک خانواده را مستحکم می‌کند، اما مسائل اقتصادی در استحکام و شکل‌گیری خانواده نقش جدی و اساسی دارد.

قالیباف گفت: با تصویب قانون جوانی جمعیت توانستیم برخی نگرانی‌ها در این حوزه را برطرف کنیم در بودجه سال ۱۴۰۱ نیز اعتبارات برای اجرای این قانون پیش‌بینی شده است که هم از ازدواج حمایت کنیم و هم از مادر به عنوان مهمترین عنصر مؤثر در خانواده حمایت شود و هم از فرزند آوری و فرزندانی که متولد می‌شوند، حمایت کنیم.

وی ادامه داد: هر چه جوانان در سن پایین‌تر ازدواج کنند، ظرفیت‌ها برای حمایت‌ها بیشتر است، در حال حاضر برای شغل، سلامت و بیمه مادران پیش‌بینی‌های خوبی صورت گرفته است، مشکلات اقتصادی مشکلاتی لاینحل نیستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مدیریت تعارض منافع یکی از مهم‌ترین مشکلات در جوامع و در جامعه ما است، در حال حاضر جوانان خلاق و با استعداد در رشته‌های مختلف وجود دارند، اما ظرفیت پذیرش دانشجو کم است، جوانان با معدل‌های بالای ۱۹ و ظرفیت‌های بسیار بالا از نخبگان کشور هستند، اما تعداد دانشجویان کم است، با کمبود پزشک متخصص مواجه هستیم، تعداد متخصصان نسبت به جمعیت بسیار کم هستند.

قالیباف تصریح کرد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی و در مجلس شورای اسلامی مصمم هستیم که ظرفیت پذیرش دانشجو در حوزه پزشکی را افزایش دهیم؛ می‌دانم که مردم، توده‌ها و جوانان طرفدار این موضوع هستند و لحظه شماری می‌کنند، اما کسانی هستند که به دلایل مختلف با این کار مخالفت می‌کنند، به جوانان قول می‌دهم در کنکور سال آینده ظرفیت پذیرش دانشجویان افزایش پیدا کند.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه تلویزیونی، گفت: با توجه به مسئولیت‌های متعددی که داشتم، با اطمینان عرض می‌کنم که کشور ما ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه اقتصادی دارد، این موضوع را به صورت احساسی و یا اغراق‌آمیز بیان نمی‌کنم، امروز هم در جلسه مشترک با دولت در صحن مجلس اعلام کردم، ده‌ها میلیارد دلار ظرفیت سرمایه‌گذاری در کشور وجود دارد که به خاطر رویکردها و تصمیمات اشتباه و روش‌هایی که سوداگری و دلال‌بازی را در کشور تقویت می‌کند، هدر می‌رود. این ثروت متعلق به مردم در اختیار عده‌ای خاص قرار می‌گیرد.

رئیس قوه مقننه تأکید کرد: نیازمند تصمیمات شجاعانه و قوی در بررسی و اجرا هستیم، یکی از راهکارهای هدایت نقدینگی به سمت تولید، بورس است.

قالیباف گفت: باید مازاد سرمایه سرمایه مردم وارد بازار بورس شد اما متأسفانه مردم فرش زیر پا و نیازهای ضروری خود را فروختند و وارد بازار بورس کردند و لذا در مدت بسیار زمانی بسیار کوتاهی حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون نفر در بورس سرمایه گذاری کردند افراد زیادی با سرمایه‌های کم در کنار شرکت‌های گردن کلفت و بزرگ خصولتی در بورس سرمایه گذاری کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سهامداران جز و مردم در بازار بورس حرفه‌ای نبودند و دولت باید از آنها حمایت می‌کرد. بازار سرمایه بازار ریسک است. مردم به دعوت مسئولان اعتماد کردند و وارد بازار بورس شدن، لذا باید از مردم حمایت می‌شد.

رئیس مجلس گفت: دولت باید زمینه ریسک سرمایه گذاران در بورس را پوشش داده و آنها را بیمه کند.

وی اظهار داشت: بازار بورس چه بالا برود و چه پایین بیاید حقوقی‌ها حرفه‌ای عمل می‌کنند و ضرر نمی‌کنند اما سهامداران خرد در هر دو صورت ضرر می‌کنند. اوایل مرداد ماه سال گذشته، دولت لایحه دو فوریتی را در خصوص بورس به مجلس ارائه کرد که ظرف سه هفته به تصویب رساندیم، این لایحه مربوط به عمق بخشیدن به بورس بود اما متأسفانه ۸۰ روز اجرای این قانون به تأخیر افتاد و اخیراً پیاده‌سازی شد.

قالیباف گفت: ما ثروت‌ها و ظرفیت‌هایی را داریم که می‌توانیم از طریق آن مشکلات مردم را حل کنیم. در حال حاضر ما روزانه ۵ میلیون بشکه نفت مصرف داخلی داریم.

وی درباره تخلفاتی که دولت‌ها در زمینه اجرای قوانین مربوط به یارانه انرژی مرتکب شدند، ادامه داد: تخلفاتی در گذشته در این زمینه انجام شد که ما آن موارد را در مجلس پیگیری کردیم. در واقع، بر اساس آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ماده ۲۳۴ را اعمال کردیم و گزارش تخلفات را به قوه قضائیه ارجاع دادیم تا به این موارد رسیدگی کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این مشکل فقط مربوط به انرژی نیست، بلکه در حوزه معادن و فولاد هم وجود دارد. خوب است که به قیمت فولاد و سیمان توجه کنیم که با انرژی، نیروی کار ارزان و مواد اولیه ارزان تولید می‌شود، اما فروش آن بر اساس نرخ جهانی انجام می‌شود.

قالیباف تاکید کرد: حل مشکلات نیازمند تصمیمات شجاعانه و عادلانه است. الان وقت آن رسیده است که ما در مجلس و دولت شجاعت به خرج دهیم و آبرو خرج کنیم و بایستیم و این مشکلات را حل و فصل کنیم. مجلس و دولت باید این موارد را دنبال و پیگیری کنند تا یارانه‌هایی که مخصوصاً در حوزه ارزی و مواد اولیه در نظر گرفته شده است، واقعاً به این بخش‌ها تخصیص یابد.

قالیباف افزود: متأسفانه هزینه‌هایی از بیت المال می‌کنیم اما به دست مردم نمی‌رسد و امیدواریم که با تصمیماتی که از سوی دولت گرفته می‌شود، اتفاق خوبی رقم بخورد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در شبکه توزیع به گونه‌ای عمل می‌کنیم که مرغ گران به دست مردم برسد، گفت: یکی از موضوعات جدی که ما با دولت جدید دنبال می‌کنیم همین موضوع پول‌هایی است که هزینه می‌شود اما سر سفره مردم نمی‌رسد.

وی بیان کرد: این منابع گاهی با تصمیم غلط، گاهی با مدیریت غلط و گاهی با نداشتن شبکه توزیع از دست می‌دهیم چون فضای سوداگری و دلالی در کشور باز است.

قالیباف در ادامه در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با مصوبه واردات خودرو در مجلس، اظهار داشت: من اجازه می‌خواهم مقداری در این بحث صریح‌تر صحبت کنم و صحبت من را نباید نظر مجلس بدانید و من نظر یک نماینده مجلس را مطرح می‌کنم و ممکن است برخی از نمایندگان با نظر بنده مخالف باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تولید در کشور، بیان کرد: اگر از تولید حمایت بی‌رویه شود و سقف و زمان نداشته باشد، این خودش تبدیل به یک رانت بزرگ خواهد شد و دلالان و سوداگران می‌آیند و در زیر چتر تولید بدترین فسادها را انجام می‌دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما امروز در بخش خودرو دچار چنین مشکلی هستیم. اولین سوال این است که سهم دولت در این خودروسازی‌های بزرگ چند درصد است؟ من به شما عرض می‌کنم که این سهم ۶ الی ۷ درصد است، با ۶ الی ۷ درصد دولت چه دخالتی در خودروسازی دارد که باید خودروسازی‌ها را مدیریت کند. نتیجه این امر این می‌شود که پراید ۱۷۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: از طرف دیگر برخی می‌گویند که مردم پول دارند و اجازه دهید خودرو وارد کنند، ما با این هم مخالفیم و این امر می‌تواند به تولید آسیب زده و ارز را از کشور خارج کند.

قالیباف بیان کرد: با این حال چند کشور در دنیا هستند که خودشان خودروساز نیستند، اما یکی از تأمین کننده‌های قطعات خودرو هستند و قطعات کمپانی‌های بزرگ دنیا را تهیه می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما یک نیروی جوان، فعال و انرژی ارزان داریم، تاکید کرد: ما ظرفیت تولید قطعه داریم و می‌توانیم قطعه تولید و صادر کنیم و در ادامه خودرو وارد کنیم البته نه هر خودرویی. ما باید خودرویی را که استانداردهایی که دولت و وزارت صمت تأیید می‌کند وارد کنیم تا مردم مجبور نباشند که فقط پراید سوار شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما در این مصوبه دقت کردیم تا این مسئله منحصر به شرکت‌های بزرگ خودروساز نشود و ما گفتیم هر شخص حقیقی و حقوقی که توان فنی این کار را داشته باشد و بتواند صادرات تولید قطعه داشته باشد، این کار را انجام دهد لذا این مسئله می‌تواند اشتغال ایجاد کند.

وی تاکید کرد: بنده این موضوع را با اطلاع دقیق به شما عرض می‌کنم که ما نه تنها قطعات همین خودروها را ۱۰۰% در داخل تولید نمی‌کنیم - البته در حال حاضر گفته می‌شود که این قطعات در داخل تولید می‌شود- من به شما عرض می‌کنم که بخشی از این قطعات را در بیرون می‌سازند و از آنجا به کشور وارد می‌کنند، یعنی به این نحو قطعه به داخل کشور قاچاق می‌شود و لذا این‌ها از مشکلات جدی ماست.

قالیباف متذکر شد: لذا وقتی یک تولیدکننده‌ای احساس کند که حاشیه امنی دارد و می‌تواند هر جنس بنجلی را تولید کند، نتیجه این می‌شود که پراید خودش را ۱۷۰ میلیون تومان به فروش می‌رساند، آن‌هم با این مدیریت غلط دولتی و لذا ما باید این موارد را اصلاح کنیم.

وی تاکید کرد: بنده زمانی خاطرم هست که ما در دو جهت در پلیس نیازمند ماشینی بودیم که بتواند سارق را تعقیب کند و امنیت و کیفیت لازم را داشته باشد. آن زمان دقیقاً بنده یادم است که یک پژو پرشیا ۱۳ میلیون تومان بود و بنزهایی که برای فعالیت پلیس به کشور وارد شد، قبل از ورود به داخل و در بندر ۱۵ میلیون تومان بود.

قالیباف گفت: در حال حاضر برای ثبت نام خودرو ۴ میلیون نفر ثبت نام می‌کنند برای ۱۰ هزار خودرو و بیشتر شبیه بخت آزمایی است. نتیجه فرآیند آن است که بدهی شرکت‌های خودروسازی ۸۵ هزار میلیارد تومان است.

وی تاکید کرد: حمایت بی‌چون و چرا از خودروسازان اشتباه محض است. ما برای حمایت از خودروسازان هیچ سقفی نگذاشتیم و همین امر باعث بدهی گزاف دولت به آنان می‌شود که همه این مبلغ هم از بیت‌المال پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: بنده معتقدم که ما نیازمند یک تصمیم شجاعانه هستیم و باید با شفافیت تصمیم بگیریم و در مقابل تضاد منافع در بخش‌های مختلف مانند خودرو بایستیم.

قالیباف اظهار داشت: ملت ما همواره نشان دادند که در همه سختی‌ها ایستادند و اگر ما عاقلانه و عادلانه تصمیم بگیریم، این تصمیم انقلابی و به نفع مردم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به نفع مردم نیست که یک نفر گاز را ۲۰ برابر بقیه مصرف کند. درصد بالایی از خانوارهای ایرانی ماشین ندارند و یک لیتر بنزین هم مصرف نمی‌کنند. سهم آنان از سوبسید انرژی کجاست؟

قالیباف تاکید کرد: ما در مجلس پیگیر هستیم و این اراده را در دولت هم دیدیم و در جلسه سران قوا هم گفتم که اگر تصمیمات ما به درستی اتخاذ شود، مردم پای اصلاح بزرگ ساختاری و محتوایی اقتصاد کشور هستند، چرا که به وضوح این ناعدالتی‌ها در بخش اقتصادی را می‌بینند و انصاف نیست که برخی از خانواده‌ها قدرت خرید ندارد و حتی نمی‌توانند سویا خریداری کنند.

وی درباره طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی، گفت: روزی که کمیسیون اصل ۸۵ برای بررسی این طرح تشکیل شد، در اولین جلسه آن کمیسیون حضور یافتم و در همان جا هم بسیار صریح، روشن و شفاف با مردم صحبت کردم و گفتم که مطمئن باشید که اینجا موضوع یا بحث فیلترینگ مطرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: الان هم به‌صورت روشن می گویم که چنین چیزی وجود ندارد، بلکه فقط یک فضاسازی اتفاق افتاد. بسیاری از کارآفرینان ما و بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی کشورمان در مجموعه این پلتفرم‌ها انجام می‌شود و اقتصاد به این بخش رفته است. و ما به دنبال تقویت اقتصاد و اشتغال هستیم و نمی‌خواهیم مشاغل را از بین ببریم. ما به دنبال آن هستیم که شغل ایجاد کنیم و حتماً بستر آن را تقویت می‌کنیم. اقتصاد دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان مورد توجه ماست و با قاطعیت می‌گویم که بحث فیلترینگ و ایجاد محدودیت در فضای مجازی در مجلس مطرح نیست.

وی ادامه داد: ممکن است که برخی از افراد به دنبال این مسئله باشند، اما مجلس به دنبال این موضوع نیست. همچنین گاهی اوقات یک نماینده را در شأن یک مجلس می‌بینند، در حالی که بنده یک نماینده هستم و مهم نظر کلیت مجلس است. حتی زمانی که یک طرح در مجلس می‌آید، ۱۵ نفر آن را امضا می‌کنند و این فقط یک پیشنهاد است و هر کسی پیشنهادی دارد و می‌تواند مطرح کند اما در نهایت صحن مجلس باید درباره آن تصمیم‌گیری کند و موقعی قانون می‌شود، که در مجلس تصویب شود و سپس به تأیید شورای نگهبان برسد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: البته در کجای دنیا فضای مجازی آنان بدون قانون است؟ اگر کسی در فضای مجازی کلاهبرداری کرد، چگونه باید این موضوع رسیدگی شود؟ مالکیت معنوی کجاست؟

وی افزود: برای مثال یک کارخانه کوچک و یک گاوداری و مرغداری در اقصی نقاط کشور یک ارزشی دارد و می‌توان از آن به عنوان ضمانت در بانک استفاده کرد. سوال این است که چرا امروز یک پلتفرم، سایت و مجموعه‌ای که در فضای مجازی برند شده است و فعالیت اقتصادی می‌کند، هیچ ارزش و مالکیتی ندارد و چرا دارایی دیجیتالی را به رسمیت نمی‌شناسیم؟ مجلس به دنبال آن است که این مشکل را حل کند و امنیت اقتصادی، اجتماعی و فنی را در فضای مجازی برقرار کند تا یک بیزینس مطمئنی در آنجا انجام شود.

قالیباف تاکید کرد: مجلس کار یواشکی و پنهان انجام نمی‌دهد و ما کمیسیون اصل ۸۵ را برای بررسی این طرح درباره فضای مجازی تشکیل دادیم اما تمام جلسات آن به صورت زنده پخش می‌شود و تمام ذی‌نفعان، صاحب‌نظران و صنف‌های مربوطه و بخش‌های دولتی، غیردولتی و نخبگان در جلسات حضور می‌یابند و نظرات آنان مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی متذکر شد: روز گذشته کمیسیون رأی داد تا این طرح به مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ارجاع شود و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نظرات را بررسی می‌کند و اگر اشکالاتی وجود دارد، آن را مرتفع خواهد کرد. مرکز پژوهش‌های مجلس یک ماه برای این کار فرصت دارد و سپس کلیات طرح در کمیسیون مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

قالیباف درباره آخرین وضعیت لایحه رتبه بندی معلمان، گفت: مهم‌ترین عنصر در پیشرفت یک کشور و ملت، منابع انسانی آن است و تعلیم منابع انسانی ما به دست معلمان است. معلمان بدانند که ما با همه وجود پای این کار و رتبه بندی آنان هستیم. ما با دولت توافق کردیم اما باید قانون را رعایت کنیم و نباید خلق پول و تورم اتفاق بیفتد.

وی گفت: برخی می‌گویند که برای همه پول هست ولی حالا که نوبت معلمان شد، آسمان تپید؟ این طور نیست و ما ۲۵ هزار میلیارد تومان در سال برای رتبه‌بندی معلمان توافق کردیم و از ۳۱ شهریور امسال بر اساس قانون شامل حال معلمان خواهد شد. اما مجلس نمی‌تواند برای دولت بار مالی ایجاد کند. البته ۲۵ هزار میلیارد تومان قطعی است.

قالیباف درباره ایرادات وارده شورای نگهبان به طرح تسهیل صدور فضای کسب و کار، گفت: ایرادات زیادی به این طرح وارد نشده است. برخی از جوانان آنقدر برای دریافت مجوز تلاش می‌کنند که خسته می‌شوند. این طرح باعث می‌شود که امضاهای طلایی از بین برود. ما خالصانه در خدمت مردم هستیم تا بتوانیم خدمتگزار خوبی برای آنان باشیم.