سرهنگ سید هادی هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: استفاده ازتابلوهای تبلیغاتی در جاده ها به همان اندازه که می تواند در ارتقاء آگاهی و دانش و هدف گذاری برای جذب نیازمندی مردم اثرداشته باشد، اگر به صورت کارشناسی و صحیح در دید عموم قرار نگیرد، می تواند موجب ضررو زیان برای رانندگان و عابرین پیاده شود.
وی افزود: استفاده از تبلیغات در معابر و جاده ها باید تابع ضوابط خاصی باشد به این ترتیب که بیشتر از تصویر بهره برداری شود و در صورت کاربرد حروف و نوشتار از نوشته های بسیار درشت و کوتاه استفاده گردد که در یک نگاه قابل برداشت باشد.
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا در خصوص تبلیغات حک شده بر روی وسایط نقلیه تاکید کرد: استفاده از تبلیغات بر روی وسایط نقلیه منوط به کسب مجوز از شورای عالی هماهنگی ترافیک و تصویب وزیر کشور می باشد.
وی افزود: براساس ماده 207 آیین نامه راهنمایی و رانندگی انجام هرگونه تبلیغ و آگهی بر روی بدنه درونی ویا بیرونی وسایل نقلیه منوط به دریافت این مجوز است .
سرهنگ هاشمی در خصوص نحوه برخورد با اینگونه خودروها گفت: تبلیغ غیر مجاز بر بدنه خودروها نقص فنی محسوب و برای آنها جریمه نقص فنی صادر می شود.