به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وی معتقد است انجام چنین تحقیقاتی احتمالاً مردم را در مورد آسیبهای احتمالی ناشی از عملکرد این شرکت حتی شوکهتر میکند.
وی که قبلاً به عنوان مدیر تولید در شرکت متا (فیسبوک سابق) مشغول به خدمت بوده، در ماههای اخیر فیسبوک را به بی توجهی به تأثیرات منفی خود و پلتفرمهای زیرمجموعه خود بر روی کاربران و به خصوص دختران نوجوان متهم کرده است.
وی در ماه می گذشته فیسبوک را با هزاران سند داخلی این شرکت ترک کرد. وی این سندها را در اختیار نشریه والاستریت ژورنال قرار داد و در نهایت مقالاتی در این نشریه چاپ شد که نشان میداد محتوای فیسبوک موجب دودستگی و تفرقه در جامعه شده و به سلامت روان برخی از کاربران جوان آسیب میرساند.
بر اساس اسناد داخلی و مصاحبه رویترز با کارمندان سابق، فیسبوک همچنین میدانست که کارمندان بسیار کمی با مهارتهای زبانی لازم برای شناسایی پستهای اعتراضآمیز کاربران در تعدادی از کشورهای در حال توسعه دارد. اما اهمیتی به این موضوع نداد.
هاوگن گفت : افرادی که از این پلتفرم به زبانهایی غیر از انگلیسی استفاده میکنند، از «نسخه خام و خطرناک فیسبوک» استفاده میکنند.
فیسبوک بارها گفته که با توصیف هاوگن از تحقیقات داخلی این شرکت مخالف است و به کارهایی که برای جلوگیری از سو استفاده در این پلتفرم انجام داده افتخار میکند.