به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ولی رحمانی ظهر شنبه در نشست خبری که به منظور ارائه گزارش محرومیت زدایی و جهادی نزاجا برگزار شد با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس ۴۸ هزار شهید را تقدیم کرده است، اظهار داشت: ارتش در این جنگ جانانه و مردانه بهترین فرزندان را تقدیم ایران اسلامی کرده است.
وی با بیان اینکه ارتش رسانه ندارد اما همه خبرنگاران رسانه ارتش هستند، ابراز داشت: ارتش در هشت سال دفاع مقدس ۵۰۰ هزار ساعت پرواز انجام داده است که در جهان بی نظیر است.
مدیر طرحهای محرومیت زدایی و فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش با بیان اینکه ایجاد امنیت، احساس امنیت و برقراری امنیت پایدار از وظایف ارتش است، افزود: همه نیروهای نظامی و انتظامی در کشور مقتدرانه تحت فرامین فرمانده معظم کل قوا امنیت بی نظیری را به وجود آوردهاند.
وی با بیان اینکه ارتش از مردم، در کنار مردم، با مردم و در خدمت اهداف مردم است، تصریح کرد: ارتش در برابر دشمن بسیار سختگیر اما در کنار مردم است.
ارتش قبل از ستاد بحران به حوادث میرسد
سرهنگ رحمانی با بیان اینکه همواره ارتش قبل از ستاد بحران در بلایای طبیعی و غیر طبیعی حضور مییابد، ادامه داد: ارتش بخشی از توانایی خود را به مردمیاری و کمک رسانی به مردم در شرایط خاص قرار داده است چرا که محرومیت زدایی واجب شرعی است و رهبر معظم انقلاب نیز به این موضوع تاکید داشته است.
راهاندازی ۱۲ بیمارستان دائمی در کشور
وی با اشاره به اقدامات ارتش در زمینه مدیریت بحران شیوع کرونا ابراز داشت: در حوزه محرومیت زدایی و کنترل بیماری کرونا ارتش ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده است و در این راستا ساخت ۱۲ بیمارستان دائمی با امکانات کامل درمان بیماران تنفسی در استانهای اصفهان، چهارمحال بختیاری، خراسان شمالی، قم، سیستان و بلوچستان، تهران، گیلان و کرمانشاه اجرایی شده است.
مدیر طرحهای محرومیت زدایی و فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش با بیان اینکه این بیمارستانها در اصفهان، قم، خاش، چهارمحال و بختیاری، نقطه مرزی ترکمنستان و … راهاندازی شده است، گفت: ۲۴ هزار نفر ساعت و استخراج ۴۸۳ کامیون خاک طی ۲۴ ساعت تنها از بیمارستان قم، از جمله اقدامات ویژه ارتش است که در نوع خود بی نظیر است.
خدماتمان را در کمترین زمان و بالاترین کیفیت به مردم ارائه میدهیم
وی با بیان اینکه آبرسانی در شهرستانهای خاش، زابل، خوزستان و … در دستور کار است، افزود: برخی از این پروژهها اجرایی شده و برخی نیز در دست بهره برداری است اما سعی ما ارائه خدمات در کوتاهترین زمان با بالاتریم کیفیت بوده است.
سرهنگ رحمانی ادامه داد: اصحاب رسانه باید توجه بیشتری به اقدامات ارتش داشته باشند و زمان بیشتری را برای نشان دادن خدمات فرزندان این آب و خاک بگذارند.
وی با اشاره به تزریق ۳۰۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط نیروهای ارتش افزود: در این زمینه در کنار ساخت بیمارستان خدمات جنبی را نیز در دستور کار قرار دادهایم.
۱۳۰۰ تخت بیمارستانی به سیستم بهداشت و درمان کشور اضافه شد
مدیر طرحهای محرومیت زدایی و فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص اجرای طرحهای آبرسانی در استانهای محروم کشور گفت: در این راستا در استان سیستان و بلوچستان علاوه بر ساخت ۲ بیمارستان در شهرهای خاش و زاهدان، طرح آبرسانی به ۱۷ روستا با بیش از ۹۱ کیلومتر لولهکشی در دست اقدام است که از ۲۰ روز پیش آغاز شده است تا ۲۰ روز دیگر تکمیل میشود.
فرمانده قرارگاه محرومیتزدایی و جهادی نزاجا گفت: در استان خوزستان نیز عملیات اجرایی آبرسانی به ۲۰ روستا و یک پروژه در خصوص فاضلاب این استان با اعتبارات دولتی توسط این قرارگاه در حال اجراست.
سرهنگ رحمانی ادامه داد: همچنین چندین پروژه ساخت مسکن محرومان با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، راه روستایی، ساخت سالنهای ورزشی با همکاری و مشارکت سازمان ورزش و جوانان، در دستور کار این قرارگاه قرار دارد.
وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون یک هزار و ۳۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت بهداشت و درمان کشور توسط ارتش اضافه شده است، ادامه داد: باید توجه داشت که در مجموع ۱۲ هزار نفر کادر پزشکی ارتش در بحران شیوع کرونا در کنار دانشگاه علوم پزشکی فعالیت داشتهاند.