به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، آيت الله هاشمي رفسنجاني صبح امروز با بيان اين مطلب در مراسم افتتاحيه بوستان پليس افزود: در شروع برنامه هاي دولتم در بعد از جنگ تحميلي وقت زيادي را براي توسعه تهران صرف كردم كه در آن زمان اولويت هاي اصلي رفع مسايل بحراني چون حمل و نقل و ترافيك، محيط زيست، فرسودگي ساختمان ها و آيجاد آمادگي براي مقابله با حوادث غير مترقبه احتمالي بوده است.
وي با بيان اينكه مسئله تسهيل حمل و نقل و رفع مسايل زيست محيطي همچنان در اولويت برنامه ها جهت توسعه تهران قرار دارد ، گفت: هر چند كارهاي زيادي صورت گرفت ولي به نظر مي رسد هنوز به يك همت بلند و پشتيباني عمومي براي بهسازي وضعيت زندگي شهروندان تهراني وتبديل اين شهر به الگوي كشور داري اسلامي است.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه ريشه بسياري از مشكلات و بحران هاي موجود در كلان شهر تهران از كم كاري رژيم سابق نشات مي گيرد ، تصريح كرد: با توجه به اينكه دررژيم گذشته به توسعه تهران بيشتر از جاهاي ديگر توجه مي شد از مجموع 120 پارك و فضاي سبز موجود در تهران حدود 100 مورد آن در آن زمان ساخته شده است و مابقي علي رغم مشكلات متعدد و وقوع جنگ در بعد از انقلاب احداث شده اند.
وي اضافه كرد: در زمينه رفع معضل ترافيك نيز ازروزهاي نخست پس از انقلاب طرح هايي چون احداث بزرگراه نواب و طرح زوج وفرد خودرو ها و غيره ارايه شد و درحال حاضر نيز شهردار فعلي با انجام اقداماتي مانند توسعه شبكه حمل و نقل عمومي، احداث تونل رسالت يا تونل اتوبان صدر و غيره در صدد تسهيل ترافيك پاييتخت است.
هاشمي رفسنجاني با اشاره به وابستگي زياد مردم ايران به پاييتخت كشور اظهار داشت: وضعيت مديريت شهري از نظر شوراي شهر و شهرداري نسبت به گذشته وضعيت مطلوبي پيدا كرده است و ديگر شاهد مشاجرات و درگيري هاي مختلف نيستيم و اين امر زمينه مناسبي براي اتمام كارها و پروژه هاي نيمه تمام با همكاري مردم وبخش ها مرتبط ديگر است.
وي اضافه كرد: تهران شهر فقيري نيست ، شهروندان آن در صورت مشاهده عزم جدي در مسئولان اين شهر ، هزينه هاي مالي و پولي توسعه اين كلان شهر را به راحتي تامين مي كنند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه درصورت طراحي برنامه ها تمام دستگاهها بايد هماهنگ با مديريت شهري حركت كنند ، افزود: وجود تناقص ها، اختلافات سليقه اي و خط و جناح بازي ها توسعه كشور را قرباني مي كند و اين امر به نفع هيچ كدام از ما نخواهد بود.
وي از نامگذاري پاركي به نام پليس ، به عنوان تقدير نظام از زحمات اين نيرو ياد كرد و اظهار داشت: تهران حساس ترين نقطه امنيتي كشور و 44 درصد توان و امكانات پليس را به خود اختصاص داده است و به نوعي مي توان گفت كه بعد امنيتي و انتظامي كشور در تهران نبض اش بيشتر از ديگرنقاط و حتي مرزها مي زند.
هاشمي رفسنجاني در ادامه با بيان اينكه كارها و مسايل كلان شهرها بايد با تدبير ، همت و شجاعت بيشتر پيگيري شود ، تصريح كرد: اگر از استعداد ها و ظرفيت هاي مادي و انساني كشور به درستي استفاده شود در مدت زمان معقولي به كشوري پيشرفته و مرفه تبديل مي شويم.
وي با اشاره به ويژگي هاي خاص جنوب تهران اظهار داشت: براي ترميم بافت هاي فرسوده و محيط هاي آلوده، ايجاد فضاي سبز و توسعه جنوب تهران و شهر ري بايد كار زيادي انجام داد.