سید مهدی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان شکل گرفت و براساس اساسنامه انتخابات آن برگزار شد و تیمی فعالیت خود طبق نظارت دستگاههای ناظر از جمله تبلیغات اسلامی و ارشاد استان فعالیت کردند.
وی با اشاره به اتمام مدت فعالیت اعضای هیئت مدیره در سال قبل و با توجه به شیوع کرونا، مقرر شد اتحادیه تا زمان برگزاری انتخابات بعدی کارش را ادامه دهد تا اینکه انتخابات در ششم مردادماه امسال انتخابات برگزار شد و ۱۱ نفر به عنوان اعضای هیئت مدیره و دو بازرس تعیین شدند.
وی با اظهار اینکه ۲۵ نفر از مدیران مؤسسات برای انتخابات هیئت مدیره و پنج نفر برای انتخابات بازرسی شرکت کرده بودند، گفت: با توجه به اعتراضات برخی مدیران مؤسسات و اینکه مجمع به حد نصاب نرسیده بود، جلسهای در دبیرخانه هیئت رسیدگی به امور فرهنگی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل و مقرر شد تا انتخابات دوباره برگزار شود.
احمدی یادآور شد: طبق مصوبه انتخابات هیئت مدیریت مؤسسات قرآنی مازندران ۲۳ دی ماه در قائمشهر برگزار میشود و ۱۱ نفر به عنوان اعضای هیئت مدیره و دو نفر به عنوان بازرسی انتخاب خواهند شد.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مازندران تصریح کرد: با توجه به اینکه مرحله دوم انتخابات برگزار میشود دیگر نیاز به رسیدن افراد شرکت کننده به حد نصاب ندارد و هرکس بیشترین رأی را بیاورد، انتخاب خواهد شد.
وی خواهان مشارکت تمامی مدیران مؤسسات برای شرکت در انتخابات پیش روی شد و گفت: انتخابات با حضور سید جبار موسوی نماینده هیئت مرکزی انتخابات برگزار میشود و علاوه بر این دستگاههای ناظر نیز بر فرایند برگزاری انتخابات نظارت خواهند کرد.
وی ادامه داد: آنچه که دارای اهمیت است، عدم دخالت برخی از عوامل خارج از محدوده اتحادیه خواهد بود زیرا مؤسسات قرآنی کاملاً مستقل هستند هرچند در دوره گذشته شاهد دخالت برخی از کارشناسان بودیم که لیست داده بودند در حالی که حق مؤسسات این است که با اراده خودشان، نمایندگان را برگزینند.