به گزارش خبرگزاری مهر، رضا نجفی، با بیان اینکه از زمان تشکیل مجتمع ۲۶ هزار پرونده وارد شده و از آن طرف ۲۴ هزار پرونده رسیدگی شده است، افزود: امروز دو هزار و ۳۰۰ پرونده آمده و کار زیادی انجام شده و از این تعداد، هزار و ۶۰۰ مورد جزو پروندههای مسن است.
سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی خاطرنشان کرد: امروز ۵ قاضی به مجتمع اضافه شده که یک روز کار اقتصادی نکردهاند، لذا لازم است موضوع آموزش مورد توجه ویژه قرار گیرد.
نجفی با انتقاد از تفاوت در قیمتگذاریها در کارشناسیهای صورت گرفته تصریح کرد: در خصوص ۱۱ ملک درخواست کارشناسی دادیم که دو کارشناس ۱۴ میلیارد تومان ارزیابی کردهاند و دو کارشناس ۶ میلیارد تومان قیمتگذاری کردهاند که این موضوع اصلاً صحیح نیست. از طرفی؛ در زمینه تأمین هزینه کارشناسی با مشکل مواجه هستیم.
وی افزود: خواهشم این است که شورای مشورتی به طور مستمر و ماهانه حداقل یکبار تشکیل جلسه دهد؛ چرا که برخی از پروندهها قضائی صرف نیست. به طور مثال فقط پرونده «کریپتولند» ۲۹۰ هزار مالباخته دارد و اینکه در مرحله تحقیق، تعیین تکلیف شود نیاز به مشورت و همفکری دارد.
سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی با اشاره به وصول ۳۰ هزار میلیارد تومانی مطالبات در مرحله تحقیقات و در سال جاری گفت: از بدو تأسیس مجتمع بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در مرحله تحقیقات وصول مطالبات شدهاست.
وی اذعان کرد: بانکها امروز حاضر نیستند در بسیاری از زمینهها کمک کنند و در پروندههای مالیاتی سازمان امور مالیاتی هیچ کمکی نمیتواند کند.
نجفی بر ضرورت حضور یک تیم کارشناسی و حسابرسی در مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی تاکید کرد و گفت: فروش اموال در اجرای احکام به سادگی نیست.
سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳ پرونده کثیرالشاکی با ۳۱۸ هزار مالباخته داریم؛ در حالی که در بسیاری از موارد اموال جا به جا شده و شناسایی آن انجام نمیشود.