در پنجمین صبح جمعه بخارا در کافه فلسفه کتاب «آموزش عالی فلسفه در ایران، گفتمان‌های فکری، برنامه‌ریزی آموزشی، مهارت و اشتغال» نوشته مالک شجاعی نقد وبررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پنجمین صبح جمعه بخارا در کافه فلسفه کتاب «آموزش عالی فلسفه در ایران، گفتمان‌های فکری، برنامه‌ریزی آموزشی، مهارت و اشتغال» نوشته مالک شجاعی، استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حضور مهدی اخوان و سعید انواری به همراه مولف این کتاب نقد و بررسی و پیرامون آن صحبت می‌شود.

این کتاب که به تازگی توسط انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر شده است به موضوع پیدایش رشته فلسفه در ایران به‌عنوان یک رشته دانشگاهی و ارتباط برنامه‌ریزی درسی این رشته و مهارت و اشتغال دانش‌آموختگان این رشته طی دهه‌هایی که از پیدایش این رشته در ایران می‌گذرد، می‌پردازد.

در تلقی رایج، پرداختن به رشته فلسفه، نوعی پرداختن به دغدغه‌های شخصی و به معنایی عمیق‌تر، «وجودی» تلقی‌ می‌شود اما اهداف مورد نظرسیاستگذاران آموزش و پژوهش در نهادهایی چون وزارت علوم یا اساساً چنین اولویتی برای رشته‌های دانشگاهی و از جمله فلسفه قائل نیستند.

علاقه‌مندان بحث آموزش‌عالی فلسفه در ایران می‌توانند این نشست را روز جمعه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۰ در ساعت ۱۰ صبح از طریق پخش زنده در اینستاگرام در صفحات @bukharamag و @cafe_philosophique دنبال کنند.