قزوین- امام جمعه قزوین با بیان اینکه ایستادن در برابر عدالت خواهی کنشگری مردم را کمرنگ می‌کند، گفت: باید موانع عدالت خواهی را با دقت برداریم تا زمینه‌های حضور و کنشگری مردم رقم بخورد.

به گزارش خبرنگار مهر آیت الله عبدالکریم عابدینی در در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی که صبح شنبه در دفتر نماینده ولی فقیه در استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: این نگاه که رویدادها و مناسبت‌ها باید به صورت مردمی برگزار شود از رویکردهای جدی رهبر معظم انقلاب و امام راحل است.

امام جمعه قزوین گفت: در انقلاب اسلامی نیز تعداد کمی از مردم صاحب دیدگاه و پی ریز نهضت بودند و وقتی مردم به میدان آمدند قیام و انقلاب رقم خورد و همه چیز تغییر کرد. در نیمه دوم سال ۱۳۵۹ که جنگ تحمیلی رقم خورده بود و در ابتدای آن بودیم تنها نیروهای نظامی در میدان بودند و هنوز مردم پای کار نیامده بودند و در این حال سوسنگرد و… سقوط کرده بود در حالی که بسیج مردمی و حضور مردم در جبهه‌ها نتیجه و روند جنگ را تغییر داد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: در فتنه سال ۸۸ تا زمانی که مردم تصمیم نگرفته بودند و انگیزه نداشتند که به میدان بیاید فتنه رشد می‌کرد و دشمنان نظام تصور می‌کردند با ادامه دار شدن این رویداد قطعاً کار نظام به پایان رسیده است ولی ۹ دی همه چیز را تغییر داد.

وی بیان کرد: در قرآن کریم و در آیات متعددی خداوند متعال قید می‌کند که همه چیز را برای به میدان آمدن مردم فراهم می‌کنیم و انگیزه‌های تحرک و قیام فراهم می‌شود، علت تأکیدات رهبر معظم انقلاب به مردمی عمل کردن هم به این موضوع باز می‌گردد، تمام سربلندی‌ها و پیشرفت‌های انقلاب از بطن مردم رقم خورده و نتیجه حضور و در صحنه بودم مردم است

آیت الله عابدینی تصریح کرد: منظور از حلقه‌های میانی که رهبر انقلاب به آنها اشاره می‌کنند ائمه جماعات، وعاظ و افراد مؤثری هستند که عموم از آنها تأثیر می‌پذیرند، باید با این افراد در خصوص رسالتی که به عهده دارند آگاهی بخشی صورت بگیرد و این حلقه‌های میانی تقویت شوند.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه مانع شدن برای عدالت خواهی، مردمی شدن برنامه‌ها را کمرنگ می‌کند، تصریح کرد: اگر به دنبال مردمی کردن اتفاقات مختلف هستیم باید نقاط انزوا را بشناسیم و برای تغییر آن برنامه داشته باشیم، در عین حال باید از فریادهای عدالت طلبی که با نیت‌های درست انجام می‌شود حمایت کنیم و موانع را با دقت برداریم تا زمینه‌های حضور و کنشگری مردم رقم بخورد.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص متمرکز و یا متعدد بودن برنامه‌های اجرایی نیز باید توجه داشته باشیم که برخی برنامه‌ها به صورت متمرکز ارزش بالاتری دارند مثلاً برگزاری نماز عید و یا راهپیمایی ۹ دی در حالی که یم برنامه مانند ایام فاطمیه می‌تواند به صورت متعدد در محلات و مناطق مختلف با حضور و پای کار آمدن همه مردم از قشرهای مختلف با برنامه‌های مختلف رقم بخورد.