رئیس فدراسیون چوگان با تاکید بر اینکه شرکت توسعه و تجهیز به دنبال درآمدزایی از این رشته است گفت: مانع ورودم به فدراسیون شده‌اند و گفته‌اند باید ۵۰ میلیارد تومان بپردازیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه چوگان و سوارکاری شهدا واقع در تهران اواخر آبان ماه سال جاری از سوی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور پلمپ شد. فدراسیون چوگان در این مجموعه قرار داد و شرکت توسعه مانع حضور رئیس فدراسیون به داخل فدراسیون می‌شود.

ابراهیم نوزایی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اختلافات پیش آمده بین فدراسیون چوگان و شرکت توسعه و تجهیزات گفت: متأسفانه علیرغم جلسه‌ای که با آقای سجادی وزیر ورزش و مدیر شرکت توسعه داشتیم، هنوز این مشکل پابرجاست. قراردادی با شرکت توسعه داشته‌ایم که قرارداد در اختیار فدراسیون چوگان بود و حالا به اتمام رسیده است اما از آنجایی که شرکت توسعه به تعهداتش عمل نکرده است، پس این قرارداد باید تمدید شود.

نگهبانان مانع ورودم به فدراسیون شدند
رئیس فدراسیون چوگان در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر تصریح کرد: حتی اگر این قرارداد تمدید نشود، آیا شرکت توسعه حق دارد این گونه برخورد کند؟ با حراست درب فدراسیون را ببندند و مانع ورود منم و اعضای فدراسیون شوند؟ روز پنج شنبه قصد ورود به فدراسیون را داشتم اما نگهبانان (نگهبانانی که شرکت توسعه آنجا گذاشته است) اعلام کردند که حق ورود به مجموعه را ندارم و اعلام کردند که این خواست مسئولین شرکت توسعه است که گفته اند رئیس فدراسیون و مدیر باشگاه نمی‌توانند وارد شوند!

وی تأکید کرد: همانجا با وزیر ورزش تماس گرفتم اما پاسخ نداد. با مدیر کل وزارت تماسی داشتم و قول پیگیری دادند اما خبری نشد. به سجادی پیام دادم که علیرغم دیدگاه مثبت او به چوگان، اما دوستان شرکت توسعه به دنبال نابودی چوگان هستند.

چوگان را از دهان شیرهای درنده گرفتیم
نوزایی اظهار داشت: چوگان را از دهان شیرهای درنده گرفتیم و با هزاران مشکل توانستیم آن را به نام ایران ثبت جهانی کنیم اما عده‌ای از داخل تیشه به ریشه چوگان می‌زنند. جالب است که سجادی، وزیر ورزش نظر مثبتی به چوگان دارد و توقع داشتیم که موضوع حل شود تا کار به رسانه‌ها کشیده نشود اما متأسفانه عاصم یوسفی (سرپرست شرکت توسعه و تجهیزات) گوش شنوایی ندارد.

ثبت جهانی چوگان زیر سوال می‌رود
رئیس فدراسیون چوگان ادامه داد: برای به ثبت رساندن چوگان به نام ایران از این دو مجموعه به عنوان زیرساخت استفاده کردیم. اگر این مجموعه را از چوگان بگیرند، دیگر زیرساختی برای چوگان باقی نمی‌ماند، یونسکو بحث ثبت جهانی را زیر سوال خواهد برد و بازتاب خوبی برای چوگان نخواهد داشت.

فعالیت‌هایمان معلق مانده
وی گفت: رهبری تأکید ویژه ای بروی احیای چوگان دارند. ما نیز به دنبال توسعه چوگان هستیم اما آنها نه تنها کمک نمی‌کنند بلکه تمام امکاناتمان را نیز از دست مان در می‌آورند. در حال حاضر نمی‌توانیم فعالیت‌های مان را انجام دهیم چرا که تمام اسناد و مدارک در فدراسیون است و حق ورود به آن را نداریم.

شرکت توسعه دنبال درآمدزایی از چوگان است
نوزایی تصریح کرد: به عنوان متولی چوگان دوست ندارم خدشه‌ای به این رشته وارد شود. عاشقان چوگان زحمات زیادی برای آن کشیدند. نمی‌خواهیم با این نامهربانی‌ها این زحمات از بین برود. از وزیر ورزش تقاضا می‌کنم به این موضوع ورود کند وگرنه عاصم یوسفی هیچ اهتمامی به توسعه چوگان ندارد و به دنبال کسب درآمد است. این اختلافات قطعاً در ثبت جهانی تأثیر گذار خواهد بود چرا که براساس کمک‌های دولت و این زیرساخت‌ها توانستیم ثبت جهانی را انجام دهیم. اگر خدشه‌ای به آن وارد شود در ثبت جهانی تأثیرگذار خواهد بود.

۵۰ میلیارد پول خواسته‌اند
رئیس فدراسیون چوگان در پایان گفتگویش با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: تقاضا دارم وزیر ورزش به این موضوع ورود کند تا قضیه حل شود. نگاه ما به چوگان ملی است و حیف است به خاطر خواسته‌های غیرمنطقی، تمام زحمات زیر سوال برود. شرکت توسعه ۵۰ میلیارد تومان پول خواسته تا ما بتوانیم کار را ادامه دهیم. در حالی که کل بودجه فدراسیون از وزارت ۱.۲ میلیارد تومان است که ۸۰ درصد آن صرف حقوق و مزایا می‌شود. پولی باقی نمی‌ماند که آن را به شرکت توسعه بدهیم. نگاه شرکت توسعه به موضوع درآمدزایی است.