معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: فکر و مکتب بسیجی متکی بر دین باوری و دینداری است که در صورت گسترش آن در ادارات، نظام اداری کشور اصلاح خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد باقر ذوالقدر که در همایش مسئولان بسیج استانداری ها سخن می گفت افزود: انتظار ما این است که بسیج به اصلاح نظام اداری کشور کمک کند زیرا یکی از مسائلی که کشور از آن رنج برده ناکارآمدی سیستم اداری است که دست و پای همه دولت ها که شعارهای خوبی هم می دهند را بسته است و بدنه سیستم اداری کشور همراهی لازم را با خواست و اراده مدیران قوه اجرائیه نشان نمی دهد.

معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: بسیج وزارت کشور به دلیل نقش حاکمیتی و تعیین کننده همراه با گستردگی فراوان و تنوع وظایف این وزارتخانه اثرگذاری بیشتری دارد و می تواند در اصلاح نظام اداری موثرتر عمل کند.

وی با بیان اینکه مهمترین کمک بسیج به جامعه همان اهداف مندرج در منشور بسیج یعنی توسعه تفکر و فرهنگ بسیجی است ، خاطرنشان کرد: بسیج باید از فرصت طلایی که با عنایت الهی و با انتخاب درست مردم در انتخابات ریاست جمهوری حاصل شده در جهت تحقق اهداف خود استفاده کند.

ذوالقدر در همین رابطه افزود: با تشکیل دولت اصولگرا و با شعارهای خوب و ارزشی، زنده و پویا این  فرصت فراهم شد که بسیج بتواند ایده و آرمان های خود را در بخش اجرائی تثبیت کند.

بسیج درهمکاری با حراست ، محیط ادارات را سالم سازی کند

وی با ابراز تاسف از اینکه شناخت کافی از فرصت های پیش آمده در بسیج آنچنانکه باید وجود ندارد افزود: هنوز بخش هایی از بسیج با گفتمان جدید که با دولت جدید شکل گرفته  است به صورت کامل هماهنگ نشده اند.

ذوالقدر با اشاره به پیوستگی تفکر بسیجی با معیارهای دولت تصریح کرد: چهار شعار اساسی دولت یعنی عدالت، خدمت، مهرورزی و پیشرفت هیچ تنافی و تفاوتی با شعارهای اصولی بسیج ندارد چرا که عدالت رکن اساسی تحرک بسیج است و بسیج همانطور که از نامش پیداست بسیج مستضعفان است که به دنبال محبت و مهرورزی به مردم است.

وی بسیج را یک نیروی بدون چشمداشت و اجرت برای خدمت به مردم توصیف کرد و با بیان اینکه در سخت ترین و پرهزینه ترین خدمت ها، بسیج حاضر است ، افزود: پیشرفت آرمان بسیج است و بسیج سازندگی که بعد از جنگ برای پایان دادن به عقب ماندگی ها و مشکلات تشکیل شد موید این موضوع است.

ذوالقدر با اشاره به انتظارات جدیدی که از بسیج در ادارات ایجاد شده گفت: از بالاترین تا پایین ترین سطح اداری در وزارت کشور و استانداری ها باید از بسیج استفاده شده و حتما باید در فرمانداری ها و بخشداری ها بسیج تشکیل شود.

وی حاکم کردن اخلاق و اصول اسلامی در روابط اجتماعی را از جمله ویژگی های بسیج توصیف کرد و افزود: بسیج باید تلاش کند که بر روابط درون اعضای جدید و رابطه بین خود و جامعه اصول اخلاقی حاکم کند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تصریح کرد :  اگر بر روابط ما در سیستم اداری اخلاق، اصول و ارزشهای اسلامی حاکم باشد هیچ گونه نگرانی در خصوص ایجاد اختلاف و نزاع ودرگیری وجود نخواهد داشت.

ذوالقدر یکی دیگر از وظایف بسیج در ادارات و کمک به سالم سازی محیط اداری کشور دانست و با بیان اینکه احتمالا به علت غفلت برخی مدیران، بعضی عناصر ناصالح در سیستم اداری  کشور حضور دارند و می خواهند چوب لای چرخ سیستم بگذارند تاکید کرد: بسیج باید آنها را شناسایی کند هر چند این وظیفه حراست است اما بسیج باید به حراست ها کمک کند و در جهت سالم سازی محیط اداری گام بردارد.

وی حمایت تخصصی و کارشناسی در حوزه های اداری را از دیگر وظایف بسیج برشمرد و خاطرنشان کرد: بسیج می تواند فارغ از درگیری های اجرایی تولید فکر کند.