به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت عمران شهرهای جدید، حبیب الله طاهرخانی با حضور در جمع مردم شهر جدید پرند اعلام کرد: شرکت عمران شهر جدید پرند در اواخر سال ۶۹ راه اندازی و کار ساخت مسکن در آن آغاز شد که خوشبختانه امروز شاهد استقبال خوب مردم و حضور انبوهی از جمعیت در این شهر هستیم.
طاهرخانی ضمن اشاره به سیاستهای کلان شرکت عمران شهرهای جدید و وزارت راه و شهرسازی در توجه ویژه به تأمین زیرساختها، ارائه خدمات مطلوب اجتماعی، فرهنگی و ورزشی به شهروندان و همچنین برنامههای حمل و نقل شهری عنوان کرد: ما باید بر اساس یک برنامه منسجم و دقیق شرایط تردد بین دو شهر پرند و تهران را به صورت آسان و ارزان فراهم کرده و از سویی دیگر اقدامات لازم جهت توسعه شهرکهای صنعتی و اشتغالزایی را نیز به عنوان یکی از محورهای اساسی خود در دستور کار این شهر جدید قرار دهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ایجاد پارکهای فناوری با همکاری سازمان فناوری و توسعه را نیز در دستور کار خود قرار دادهایم گفت: همچنین در حال برنامه ریزی برای انتقال نمایشگاه صنعت ساختمان به شهر پرند هستیم که قطعاً با ایجاد نمایشگاههای دائمی و فراهم کردن دسترسی باعث پیشرفت شهر جدید پرند خواهیم شد.
قطار حومهای تهران-پرند به ۲۶ رام قطار در روز افزایش یافت
این مقام مسئول افزود: در حال حاضر اقدامات خوبی در بحث توسعه حمل و نقل ریلی در شهر جدید پرند صورت گرفته است که طبق گزارش اعلام شده ۲۶ رام قطار از پرند به تهران حرکت کرده و خدمات ارائه میدهند. همچنین با هماهنگی شرکت راه آهن مشارکت آنها در حال ۲ خطه شدن مسیر تهران- پرند نیز هست.
تکمیل متروی تهران-پرند تا پایان نیمه نخست سال آینده
طاهرخانی در ادامه گفت: راه اندازی مترو تهران-پرند از مطالبه عمومی مردم این شهر است، مجری اصلی این پروژه مترو تهران است، البته ما نیز با برگزاری جلسات مشترکی میان مترو تهران و وزارت راه و شهرسازی آمادگی خود را اعلام کردهایم. پیش بینی میشود با همکاری مترو تهران و سایر دستگاهها مترو تهران-پرند تا نیمه اول سال آینده راه اندازی شود.
پرند؛ تنها شهر بدون زلزله ایران
وی در ادامه با تاکید بر اینکه شهر جدید پرند یکی از ایمن ترین نقاط سکونت گاهی کشور از نظر ریسک در برابر بلایای طبیعی در سطح شهرهای کشور است گفت: طراحی شهر پرند به گونهای است که در صورت تأمین زیر ساختها و خدمات مورد نیاز میتواند به عنوان یک الگو و نماد در شهرسازی ایرانی اسلامی در کشور به شمار رود.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین افزود: پرند از نظر ژئواستراتژیک دارای موقعیت ملی و بین المللی بوده و صاحبان خدمات، کارآفرینان و تولیدکنندگان دانش بنیان در شهرک صنعتی پرند میتوانند از این موقعیت به عنوان یکی از جاذبههای سرمایه گذاری در راستای توسعه، شکوفایی و تولید و اشتغال استفاده کنند.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید همچنین در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: تلاش داریم با توجه به رشد سریع انبوه جمعیتی در پرند و ضرورت تسریع در انجام امور خدمات رسانی به زودی برخی فازها و مجموعههای خدمات رسان را جهت ارائه خدمات بهتر به شهروندان تحویل شهرداری پرند دهیم. گفتنی است از آنجایی که شهر جدید پرند دومین شهر دارای ساختمانهای بلند مرتبه در کشور محسوب میشود نیاز به خدمات مناسب در حوزه اتش نشانی نیز دارد که خوشبختانه تا کنون این مراکز را به نردبانهای بلند تجهیز کرده و همچنان در حال توسعه ایستگاهها و ماشینهای آن هستیم.
طاهرخانی عنوان کرد: احداث و توسعه بوستانها و فضای سبز از دیگر برنامههای در دستور کار شرکت عمران شهر جدید پرند است که با توجه به راه اندازی تصفیه خانه شهر پرند با همکاری و مشارکت شرکت عمران و شهرداری در فاز یک و دو انتقال آب پساب در توسعه فضای سبز صورت خواهد گرفت و شاهد گسترش این امر مهم و تلطیف هوای پرند خواهیم بود.
توسعه مراکز تفریحی پرند در دستور کار است
وی در ادامه افزود: احداث باغ پرندگان برای اوقات سرگرمی و تفریحی و گردشی شهروندان از دیگر برنامههای در دستور کار این شهر بوده که کار مطالعاتی و طراحی و مکاتباتی ان انجام شده و به زود کار اجرایی آن نیز آغاز خواهد شد.
بیمارستان دولتی در پرند احداث میشود
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید همچنین با اشاره به زیرساختهای درمانی در این شهر جدید گفت: یکی از دغدغههای مسئولان و مردم احداث و راه اندازی مراکز درمانی و درمانگاهی و بیمارستانی است که در این امر مهم باید در کنار بیمارستان خصوصی، بیمارستان دولتی احداث شود که بدون شک مشارکت سازمان تأمین اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی را میطلبد و ما باید بگوییم که شرکت عمران آماده مشارکت و تسریع این امر است.
طاهرخانی در پایان تاکید کرد: احداث مصلا در شأن و منزلت مردم و مسئولان شهر، احداث مجموعه ورزشی حداقل ۲۰ هزار نفری، مساجد در تراز اسلامی و فرهنگی و متناسب با توسعه شهری، پارک و بوستان، آسفالت، پیاده رو، میادین و بازار روزها، مراکز فرهنگی، اجتماعی و خدمات رسانی متناسب با رشد و توسعه جمعیت از مطالبات گزارش شده شهروندان شهر جدید پرند است که قطعاً در دستور کار شرکت عمران قرار خواهد گرفت.