به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، روز یکشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۰ مدیران هنری ۳۰ استان که مسئولیت برگزاری بخش تجسم هنر را به عهده دارند به صورت مجازی با سیدعباس میرهاشمی دبیرکل جشنواره، اردشیر میرمنگره دبیر بخش تجسم هنر، امیر راد دبیر هنری جشنواره و عبدالرحیم سیاهکارزاده دبیر اجرایی جشنواره درباره چند و چون برگزاری تجسم هنر در استانها گفتگو کردند.
سیدعباس میرهاشمی دبیرکل جشنواره، با خوش آمد گویی به مدیران هنری استانها در تشریح برنامههای تجسم هنر گفت: هدف از برگزاری این بخش در جشنواره، بهره گیری از توانمندی استانها در شاخههای هنری جدید در آن منطقه است. از مدیران هنری میخواهیم که تلاش کنند تا از همه هنرمندان استان دعوت کنند و صرفاً محدود به هنرمندان مرکز استان نباشند.
اردشیر میرمنگره دبیر بخش تجسم هنر در گفتگو با مدیران هنری استانها گفت: مدیران هنری میتوانند تمرکز خود را بر رسانههای جدید مانند چیدمان (اینستالیشن) ویدئوآرت، هنر اجرا (پرفورمنس) و هنرهای محیطی بگذارند و در صورتی که حد نصاب هنرمندان این رسانهها به ده نفر نرسید از رسانههای دیگر هنری مانند نقاشی و مجسمه و خوشنویسی و گرافیک و ... بهره ببرند.
امیر راد دبیر هنری جشنواره نیز در این گفتگوی مجازی گفت: گرایش جشنواره به سمت اثر هنری است نه رسانه. باید رسانه محور بودن را کنار بگذاریم و برای رسیدن به نگاه و گرایش معاصر در جشنواره به سمت میان رشتهای بودن برویم. نکته مهم در اجرای چنین نمایشگاههایی مکان ارائه اثر است. گاهی برای ارائه برخی آثار باید مکانهای ویژه ای هم طراحی کرد.
عبدالرحیم سیاهکارزاده دبیر اجرایی جشنواره گفت: مدیران هنری استانها در هماهنگی با مدیران کل فرهنگ و ارشاد استانها و دبیرخانه جشنواره و دبیر بخش تجسم هنر و بنا به شیوه نامه و پیوستهای اجرایی و مالی باید نمایشگاه را برگزار کنند و روزهای افتتاح و اختتام تعیین کنند. نکته مهم در اجرای چنین جشنوارههایی ارائه مستندات از روند اجرای کار است زیرا در مراسم اختتامیه جشنواره مدیرکل و مدیر هنری برتر لوح سپاسی به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد دریافت میکنند.
مدیران هنری استانها در بیان مسائل و برنامههای خود بر تأمین اعتبارات لازم و حمایتهای اداره کل فرهنگ و ارشاد استان و دبیرخانه جشنواره تاکید داشتند.
چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر پانزدهم بهمن در تهران افتتاح میشود.