مصطفی هاشمی طبا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به گزینه های مطرح شده در مورد معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و تاخیر در تعیین تکلیف این معاونت گفت: تاخیر ایجاد شده در معرفی معاون جدید به خودیِ خود مشکلی ندارد چرا که تا همین دو روز پیش آقای مهدی علی نژاد در این مسئولیت پیگیر امور بود اما وقتی تصمیم به تغییر و جابه جایی گرفته می شود و حتی در مورد آن صحبت ها و گزینه هایی هم مطرح می شود، تعلل دیگر جایز نیست.
وی با اشاره به اینکه از مدت ها پیش نام هایی به عنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش مطرح بودند، ادامه داد: تصمیم گیری ها و بررسی ها در مورد آن یا باید مخفیانه انجام شود یا در صورت علنی شدن در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسد، شما در نظر بگیرید وقتی رئیس جمهور تصمیم به تغییر یکی از معاونان خود می گیرد در حداقل زمان کار را به سرانجام می رساند چون در غیر این صورت از آن فرد حرف شنوی نمی شود. در مورد معاون وزیر ورزش هم همینگونه است. با توجه به صحبت های مطرح شده و نام بردن از گزینه های متعدد، تاخیر ایجاد شده خوب نیست و یک آفت است.
رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی تصریح کرد: باید خیلی زودتر از این در مورد معاونت مهم توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش تصمیم گیری می شد. حالا که معاون پیشین استعفا داده توجه به این مهم ضرورت بیشتری پیدا کرده است. البته که پروسه تایید صلاحیت کمی زمان بر است اما در هر صورت با اطلاع از این روند باید خیلی زودتر از این نسبت به نهایی کردن گزینه ها اقدام می شد.
هاشمی طبا در ادامه به ویژگی هایی که معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش الزاماً باید برخوردار از آنها باشد اشاره کرد و گفت: اینکه گزینه مطرح شده نسبت به همه ورزش ها و شرایط داخلی و بین المللی آنها اشراف و آگاهی لازم را داشته باشد اهمیت زیادی دارد. نکته مهم دیگر نگاه متعادلی است که او باید در مورد رشته های مختلف داشته باشد. اینگونه نباشد نظرات شخصی خود را در مورد رشته ها اعمال کند و با نگاه مثبت و منفی نسبت به آنها تصمیماتش را بگیرد.
رئیس پیشین کمیته ملی المپیک با تاکید بر اشرافی که معاون وزیر باید نسبت به روابط بین الملل داشته باشد، تصریح کرد: آگاهی از خواسته ها و مطالبات مسئولان بین الملل ورزش در نهادها و رشته های مختلف، شناخت حساسیت های آنها و اینکه تعامل لازم با هر یک از آنها با چه رویکرد و تدبیری ایجاد شود از ویژگی های کلیدی برای فعالیت در این معاونت است.
وی مقبولیت را یکی از دیگر از ویژگی های لازم برای معاون اول وزیر ورزش عنوان کرد و با یادآوری اینکه سعید فائقی از این ویژگی خیلی زیاد برخوردار بود، گفت: وقتی معاون وزیر مقبول روسای فدراسیون ها باشد، تعامل و همکاری میان آنها در بستر آرامتری مهیا می شود و خیلی بهتر و زودتر نتیجه خواهد داد. خوب است که روسای فدراسیون ها معاون وزیر را تنها به خاطر سمت و مسئولیتش قبول نداشته باشند و بیشتر شخصیتش باعث گرایش آنها به او شود. آقای فائقی خیلی زیاد از این ویژگی برخوردار بود و به همین دلیل در زمان او روابط میان فدراسیون ها با وزارت ورزش بدون تنش بود.
«محمد پولادگر که بیشتر از قبل به صندلی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش نزدیک شده است چقدر از این ویژگی ها برخوردار است؟»، وی در پاسخ به این پرسش گفت: البته به جز آقای پولادگر اسامی دیگری هم مطرح هستند. حتماً در هر یک از آنها ویژگی هایی دیده شده که گزینه شده اند. هر یک از این گزینه ها نقطه ضعف و قوت خود را دارند. باید دید در نهایت وزیر ورزش در مورد کدام یک از آنها به جمع بندی می رسد و با چه شرایطی با او وارد همکاری خواهد شد.