به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی در همایش تجلیل از صنعتگران نمونه با بیان اینکه قول میدهیم و متعهدیم که در سازمان انرژی اتمی کاری کنیم که رویههای مقرر بین المللی اجرایی شود، گفت: عیناً چارچوبهای تعیین شده دنبال میشود.
وی افزود: خودمان را مقرر میدانیم در راستای پیشبرد دانش بنیانی کشور اقتصاد دانش بنیان، زیرساختها را گسترش دهیم و پشتیبانی کننده و تسهیلگر باشیم تا ظرفیتهای انرژی هستهای به کار گرفته و آثار آن در اقتصاد کشور پدیدار شود.
اسلامی تصریح کرد: ما در سازمان انرژی اتمی در افکار عمومی به صورت گسترده این گونه معرفی شده ایم که فقط مشغول فعالیتهای مرتبط با غنی سازی هستیم و تبعات و مشکلاتی که غربیها و برخی کشورهای منطقه به آن دامن میزنند مشغولیم در حالی که در حوزههای پزشکی، صنعت، کشاورزی، محیط زیست، آب و خاک و حوزههای مختلف که در بخش صنعت مانند کاربرد پرتوها با اقدامات نوینی که در دست داریم برای صنایع قابل استفاده، مشارکت و سرمایه گذاری است.
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: برای ما مهم است تا اهداف کمی و کیفی خود را مطابق اهداف آژانس انرژی اتمی تنظیم کنیم و از همه ظرفیتهایی که به ما پشتیبانی میرساند بهره مند شویم.
معاون رئیس جمهور گفت: توسعه ده هزار مگاوات برق با توسعه واحدهای جدید با استفاده از انرژی هسته ای را دنبال کرده ایم. در لایحه بودجه ۱۴۰۱ هم آمده است.
وی خاطرنشان کرد: در نقشه جامع لجستیکی و حمل و نقل کشور و فعالیتهای کشاورزی قابلیت پرتوها را که از طریق پرتودهی در نهادهها و محصولات کشاورزی استفاده میشود بهره مند خواهیم شد تا محصولات کشاورزی ما برای صادرات قابل استفاده شود.
اسلامی تصریح کرد: تکمیل زنجیره ارزش در محصولات صنعت و کشاورزی با استفاده از پرتودهی را پیگیری میکنیم.
به گفته معاون رئیس جمهور، راه شکوفایی اقتصادی در تحقق این دو فرصت است: یکی اینکه به برندسازی توجه شود؛ این قدرت برند است که با قابلیت اعتمادسازی، بازارهای گوناگون را کسب میکند. دوم توجه به قدرت تجارت است که تولید را شکوفا میکند. تولید بدون تجارت نمیتواند رشد کند. از این طریق میتوانیم نام برندهای ایرانی را به عنوان نامی اعتمادآفرین به بازارهای گوناگون منتقل میکنیم.
اسلامی گفت: توجه به این دو نکته اشتغال و تولید دائم در پی دارد. باید با این موضوع که هر صادرکنندهای هر محصولی صادر و نام ایرانی را تخریب کند خداحافظی کنیم.