زنجان-دادستان زنجان گفت: بانک اطلاعاتی معتادان متجاهر در استان زنجان وجود ندارد. 

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن کرمی شامگاه سه شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان در محل استانداری زنجان گفت: یکسان سازی مجازات‌ها و رویه‌های دادرسی یکی از برنامه‌های کمیته حقوقی شورای مبارزه با مواد مخدر استان زنجان است.

وی اظهار کرد: کنترل مجرمان حرفه‌ای در زندان به صورت دقیق انجام می‌شود و در استان زنجان در راستای جمع آوری معتادان متجاهر اقدامات خوبی انجام شده است.

دادستان زنجان گفت: به هیچ عنوان نباید معتادان بیش از سه ماه در کمپ‌ها نگه داشته شوند و در این میان بانک اطلاعاتی معتادان متجاهر در استان زنجان وجود ندارد.

کرمی به فعالیت دستگاه‌های مختلف در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و ابراز داشت: در دستگاه قضایی به ۱۳ هزار و ۱۰۰ پرونده مرتبط با مواد مخدر رسیدگی شده و این پرونده‌ها منجر به اجرا حکم در اجرا احکام دستگاه قضایی می‌شود.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های مختلفی در راستای مبارزه با مواد مخدر فعالیت می‌کنند و در این میان سازمان اطلاعات سپاه، اداره کل اطلاعات و پلیس مبارزه با مواد مخدر در این راستا فعالیت‌های خوبی داشتند.