سومین جلد از مجموعه کتاب کمیک استریپ «آدلی معمولی» به نویسندگی و تصویرگری اتیس فرامپتون و ترجمه مریم قنواتی توسط کتاب‌های زرافه منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین جلد از مجموعه کتاب کمیک استریپ «آدلی معمولی» به نویسندگی و تصویرگری اتیس فرامپتون و ترجمه مریم قنواتی توسط کتاب‌های زرافه (دپارتمان کودک و نوجوان انتشارات سیمای شرق) روانه بازار نشر شد.

«آدلی معمولی» نام مجموعه کتاب کمیک استریپ سه جلدی است که ماجرای زندگی دختری ۱۰ ساله را به تصویر می‌کشد که نیمی از او انسان و نیمی دیگرش جادوگر است. این اثر دوست داشتنی با توجه به فضای فانتزی‌، تصاویر و داستان‌پردازی جذابش، قوه‌ی تخیل کودکان را تقویت می‌کند.

کتاب‌های کمیک استریپ یا مصور به آن دسته از کتاب‌هایی گفته می شود که به کمک تصویر، گاهی همراه با متن و گاهی بدون متن داستانی را نقل می‌کند. در واقع کتاب مصور ترکیبی از قصه و تصویر است. خواندن کتاب‌های کمیک یا تصویری برای کودکان می‌تواند باعث تقویت تخیل و تمرکز شود و مطالعه آنها توسط نوجوانان نیز بسیار لذت‌بخش و پر از هیجان است و کمک می‌کند متفاوت بیاندیشند و داستان‌ها ماندگاری بیشتری در ذهن آنها داشته باشد.

در خلاصه سومین جلد «آدلی معمولی» که در ادامه ماجراهای دو قسمت قبلی آدلی است، آمده: او این بار مسابقه تماشا می‌کند و سوار بر جاروی پرنده‌اش دوستانش را از مرگ نجات می‌دهد. در این کتاب آدلی از رازهایی باخبر می‌شود که زندگی خودش و دوستانش را برای همیشه تغییر می‌دهد.

اُتیس فرامپتون (Otis Frampton) نویسنده و تصویرگر مجموعه کتاب «آدلی معمولی» از هنرمندان شناخته شده آمریکایی است. او این مجموعه‌ی پرطرفدار را برای نخستین بار در سال ۲۰۱۴ نوشته و تصویرسازی کرده است. از جمله ویژگی‌های کتاب‌های او همراه شدن داستان‌های ماجراجویانه و پرهیجان با تصاویر خلاقانه و عجیب و غریب است که همین موضوع باعث شده نوجوانان بسیاری از مخاطبان آن باشند.

مینا قنوانی مترجم این کتاب، دارای کارشناسی ارشد زبان انگلیسی، فعالیت خود در زمینه ترجمه را در سال ۹۶ با همکاری با نشریات قلک و فرفره آغاز کرده است.

این مجموعه کتاب کمیک استریپ در قطع وزیری چاپ شده و جلد سوم آن در ۱۲۸ صفحه برای کودکان گروه سنی «ب و ج» توسط کتاب‌های زرافه (دپارتمان کودک و نوجوان انتشارات سیمای شرق) منتشر شده است.

جلد اول و دوم این اثر به دلیل استقبال مخاطبان امسال به چاپ دوم رسیده و علاوه بر نسخه فیزیکی امکان مطالعه آنها به صورت الکترونیکی نیز از طریق پلتفرم‌های کتابخوان وجود دارد.