به گزارش خبرگزاری مهر، نادر توکلی، با اشاره به استفاده داروهای تزریقی در بخش اورژانس بیمارستانها، افزود: داروهای تزریقی به دلیل اینکه اثربخشی زودتری دارند، معمولاً بیشتر در اورژانس بیمارستانها از داروهای وریدی استفاده میشود.
رئیس انجمن علی طب اورژانس کشور ادامه داد: به دنبال خارج شدن داروی رانیتیدین تزریقی از چرخه مصرف به دلیل عوارضی که داشت، خلاء داروی جایگزین وجود داشت.
توکلی افزود: یکی از داروهایی که به عنوان داروی کمکی برای درمان بیماران کرونایی زیاد استفاده میشود، داروی فاموتیدین بود.
وی گفت: استرس زیاد ناشی از کرونا منجر به بروز خونریزیهای گوارشی میشود و این دارو میتواند به کاهش ترشح اسید معده کمک کند.
در همین حال، ناصر ابراهیمی دریانی استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص گوارش، در ارتباط با داروهای بیماریهای گوارشی، اظهار داشت: ما معمولاً برای کسانی که خونریزی گوارشی داشته باشند و در آی سی یو بستری باشند، یا بیمارانی که اختلالات انعقادی دارند، از داروهای تزریقی استفاده میکنیم.
رئیس بخش گوارش بیمارستان امام خمینی (ره)، افزود: کرونا معمولاً یک سری علائم گوارشی متعددی دارد که بیمار سوءهاضمه پیدا میکند.
وی ادامه داد: کرونا میتواند منجر به دردهای شدید شکمی شود و جراح را به اشتباه بیاندازد. کم نبودند در دوران کرونا، خیلی از بیماران با عارضه شکم حاد به اورژانس مراجعه کرده اند و جراح را به اشتباه انداخته اند.
این فوق تخصص گوارش افزود: کرونا میتواند ایجاد لخته کند و این لخته در هر قسمتی از روده و کبد، اختلال ایجاد کند.
ابراهیمی دریانی گفت: کرونا باعث تشدید عارضههای گوارشی شده و در بعضی از موارد این عوارض میتواند مرگ آور باشد.