به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری رویداد «ام المقاومه»، طی مراسمی با حضور حاج فاضل مشاور تولیت آستان حسینی و مسئول حفاظت حرم، حاج سعید مورخ و نویسنده تاریخ کربلا و حرم مطهر، سید بشیر معاون روابط عمومی عتبه حسینی، سید غسام شهرستانی مسئول موزه حرم امام حسین (ع) و ... آثار هنری هنرمندان ایرانی در رویداد «ام المقاومه» به عتبه حسینی اهدا شد.
رویداد فرهنگی هنری «ام المقاومه» با حضور هنرمندان ایرانی در شهر کربلای معلی در حال برگزاری است که در آن هنرمندان ایرانی به تولید آثار میپردازند.
پس از تولید آثار هنری، اثر هنرمندان به عتبه حسینی اهدا و مورد قدردانی مسئولان آستان حسینی قرار گرفت.
این آثار شامل زیارت عاشورا به خط رقاع و به صورت فرمی و مدرن اثر استاد طاووسی، ما رایت الا جمیلا به صورت شکسته نستعلیق اثر استاد رضایی، تمثال مبارک رأس الحسین اثر حسن روح الامین، اثر مینیاتور اذن به صورت نگارگری اثر استاد فقیهی و سلام بر اباعبدالله به صورت پیکره خط نستعلیق و آکرولیک اثر استاد فریمانی است که موزه عتبه حسینی اهدا شد.
ارزش بالای هنروری هنرمندان ایرانی در مسیر حب الحسین (ع)
حاج سعید مورخ و نویسنده تاریخ کربلا و حرم مطهر امام حسین (ع)، در مراسم اهدای آثار تولید شده هنرمندان ایرانی در رویداد هنری فرهنگی بین المللی «ام المقاومه» در کربلای معلی، اظهار کرد: امروز خوشبختیم که هنرمندانی را زیارت کردیم که قلم و هنرشان را خرج اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و سیدالشهدا (ع) کردهاند.
وی تصریح کرد: اینکه هنرمندان ایرانی مؤمن و محب امام حسین (ع) هستند و با هنروری به دنبال خدمت به سیدالشهدا (ع) بسیار ارزشمند است.
حاج سعید ابراز امیدواری کرد که هنرمندان حاضر در رویداد «ام المقاومه» بتوانند بیش از پیش آثاری ارزشمند و فاخر در مسیر حب الحسین ارائه کنند.
خلق آثار هنری برای اهل بیت (ع) در مسیر خدمت به ایشان است
حاج فاضل مشاور تولیت عتبه حسینی و مدیر حفاظت حرم مطهر امام حسین (ع) در مراسم اهدای آثار تولید شده هنرمندان ایرانی در رویداد هنری فرهنگی بین المللی «ام المقاومه» در کربلای معلی با بیان اینکه یکی از شعائر خادمان امام حسین (ع) این است که هر چه میتوانند در راه امام انجام میدهند، اظهار کرد: اینکه هنرمندان ایرانی با حضور در بارگاه مطهر امام حسین (ع) هنر خود را در مسیر ایشان خرج کردهاند به نوعی نیت خدمت همچون خادمان بارگاه داشتهاند.
وی ضمن تقدیر از تلاشهای هنرمندان ایرانی برای خلق آثار هنری فاخر به مناسب شهادت حضرت زهرا (س) و اهدای آنها به موزه عتبه حسینیه (ع) تصریح کرد: ما به عنوان خادمان بارگاه مطهر امام حسین (ع) شریک نیت شما در مسیر خدمت به بارگاه مطهر امام حسین (ع) هستیم.
مدیر حفاظت حرم مطهر امام حسین (ع) همچنین از طرف تولیت عتبه حسینیه (ع) و دیگر مسئولان این بارگاه مطهر از تلاشهای صورت گرفته برای خلق آثار هنری فاخر و اهدای آنها به موزه عتبه تقدیر کرد.
آثار اهدایی رویداد «ام المقاومه» همچون نگین در موزه عتبه حسینی میدرخشد
سیدغسام شهرستانی در مراسم اهدای آثار تولید شده هنرمندان ایرانی در رویداد هنری فرهنگی بین المللی «ام المقاومه» در کربلای معلی با اشاره به حضور هنرمندان ایرانی در کربلای معلی برای خلق آثار هنری به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: زائرین امام حسین (ع) در مسیر اهل بیت (ع) بسیار دست و دلباز هستند و شما همین که از ایران برای خلق و تقدیم اثر به موزه عتبه حسینیه (ع) آمدهاید بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به رونمایی از تابلوی نقاشی رأس الحسین اثر حسن روح الامین گفت: این اثر بسیار فاخر و ارزشمند است و در موزه عتبه نگهداری خواهد شد.
رئیس موزه عتبه حسینیه (ع) با اشاره به ارزش بالای آثار هنری در موزه عتبه تصریح کرد: این آثار اهداشده همچون نگین در موزه حرم امام حسین (ع) میدرخشد و تاثیرش را در فرهنگ معنوی و مذهبی اهل بیت (ع) خواهد گذاشت.
آغاز مرحله دوم تولید آثار در نجف اشرف از ۲۷ آذرماه
مرتضی اعلایی در مراسم اهدای آثار تولید شده در «ام المقاومه» با اشاره به حضور بیش از ۳۰ هنرمند برجسته کشور در این رویداد اظهار کرد: این رویداد از ۲۴ آذر در حرم مطهر امام حسین (ع) آغاز شده و بخش اول تولید آثار ۲۶ آذر به پایان رسیده و بخش دوم تولید آثار از ۲۷ آذر در نجف اشرف و در جوار بارگاه مطهر امیرالمومنین (ع) انجام میشود.
وی با بیان اینکه اساتید هنرمند در این رویداد در ۲ روز نخست با وجود محدودیتها و مشکلات تلاش زیادی برای خلق آثار فاخر هنری داشتند، تصریح کرد: تمام تلاش گروه رویداد «ام المقاومه» این بوده که در این فضای معنوی حریم سیدالشهدا (ع) بتوانند آثاری فاخر و ارزشمند تولید کرده و تقدیم موزه عتبه حسینیه (ع) کنند.
اعلایی بیان کرد: در ۲ روز نخست ۶ اثر در رشتههای نقاشی، نقاشی خط، مینیاتور، خوشنویسی تولید شده و تقدیم موزه عتبه میشود و مابقی آثار هنرمندان نیز روز آخر رویداد در کربلا تکمیل شده و تقدیم میشود.
وی در پایان تصریح کرد: روزهای ۲۷ و ۲۸ آذر نیز تولید اثر در نجف اشرف صورت گرفته و آثار تقدیم بارگاه علویه خواهد شد.