یزد- معاون اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شکستن انحصار کاریابی‌ها از اولویت‌ها و رأس برنامه های معاونت اشتغال وزارت تعاون است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود کریمی بیرانوند عصر جمعه در نشست کارآفرینان، مدیران مراکز مشاوره، مسئولان کانون کارآفرینی، مدیران کاریابی‌ها و متولیان کارآفرینی استان با بیان اینکه از دل کارگروه‌ها مشکلات می‌جوشد و حل می‌شود، اظهار داشت: فعالیت در بحث اشتغال مربوط به همه است و آحاد جامعه باید اشتغال و معضل بیکاری را حل کنند و همه باید دور میز بنیشنیم که بیکاری حل شود و اگر قرار بود با تسهیلات مشکل اشتغال حل شود در این مدت حل شده بود.

وی با تاکید بر اینکه ناامید از پیشرفت نیستیم، عنوان کرد: علیرغم انباشت مشکلاتی که در کشور به وجود آمده است وقتی مسئولیت را پذیرفته ایم، امیدی برای حل مسئله داشته و اعتقاد داریم که می‌شود مسائل را حل کرد؛ اگر مسائل و مشکلات زیاد است، ظرفیت‌ها، تکنولوژی و نوآوری نیز زیاد است و باعث می‌شود ناامید نباشیم.

کریمی با اشاره به زیست بوم اشتغال عنوان کرد: کارآفرینان و مشاوران و متخصصان، زیست بوم را مطالعه و نقد کنند زیرا انباشت تجربه و دانش پشت زیست بوم اشتغال است و مدام روی آن کار می‌شود.

معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در مباحث تولید نباید انرژی در دادن مجوز صرف شود؛ انرژی باید بر روی مشاوره و نظارت گذاشته شود.

وی، سیاست رسمی خود در بحث کاریابی‌ها را رفع انحصار از آنها برشمرد و گفت: سیاست حداکثری توسعه مجوزکاریابی ها را در راس برنامه‌هایمان داریم. این به معنی تقویت کاریابی‌هاست نه تضعیف آنها و همه کسانی که ویژگی دارند، می‌توانند کاریابی انجام دهند.

کریمی بیرانوند ادامه داد: در صورتی که همه در این زمینه مشغول به کار شوند؛ کاریابی‌هایی که کار تخصصی انجام می‌دهند موفق تر عمل می‌کنند و بیشتر دیده می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ مدل کاریابی در دنیا وجود دارد، تصریح کرد: براساس زیست بوم، فرهنگ و تمدن کشور ما باید مدل‌های کاریابی‌ها را توسعه دهیم و کاریابی‌های که قدرت رقابت و اثرگذاری بیشتری داشته باشند رشد می‌کنند.

معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: تمام توان خود را به کار می‌گیریم که با کاریابی‌هایی که بحث نخبگان و مهاجرت آنها را دنبال می‌کنند برخورد کنیم، نخبه قیمت ندارد. هیچ سرمایه‌ای به اندازه سرمایه انسانی در اقتصاد مهم نیست..