به گزارش خبرنگار مهر، امین قصمی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حدود ۳۵ درصد از شبکههای آبرسانی هرمزگان فرسوده و نیازمند اصلاح و بازسازی است، افزود: با توجه به فرسوده بودن شبکههای آبرسانی شاهد شکستگی لولهها هستیم که بازسازی آنها نیازمند زمان و هزینه بالایی است.
وی با اشاره به اینکه عمده شبکههای فرسوده مربوط به مناطق روستایی است، خاطرنشان کرد، آبفای هرمزگان از زمان یکپارچه سازی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی بخشی از توان خود را در اصلاح و بازسازی خطوط انتقال و بازسازی شبکههای آبرسانی قرار داد که همین امر باعث جلوگیری از هدر رفت آب و بهبود وضعیت آب در مناطق مختلف هرمزگان شد.
مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد، در حال حاضر چهار هزار و ۲۰۰ کیلومتر از شبکههای توزیع روستایی و یکهزار و ۶۰۰ کیلومتر از شبکههای شهری نیازمند بازسازی است که اجرای آن نیازمند ۲۲ هزارمیلیارد ریال اعتبار است.
وی در عین حال به فعالیت شبانه روزی اکیپ اتفاقات آب و فاضلاب برای رفع شکستگیها اشاره کرد و گفت: ۷۷ اکیپ به صورت شبانه روزی مشغول خدمات رسانی هستند که بعضاً به دلیل فرسوده بودن شبکهها و یا حفاری زمان اصلاح شبکه را طولانی میکند.
به گفته قصمی، طی یکسال اخیر بیشترین حجم شکستگی ناشی از حفاری پیمانکاران شرکت گاز بوده که بر اساس برآوردهای صورت گرفته ۶۶ میلیارد ریال خسارت به شبکه آبرسانی وارد شده است.
وی به تأثیر وصول مطالبات آب در خدمات رسانی مطلوب اشاره کرد و گفت: آب بهای پرداختی مشترکین در تأمین هزینه برای سرعت بخشی به بازسازی و توسعه شبکه آبرسانی تأثیرات زیادی خواهد داشت.