سید محمد رادمنش در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ایران بزرگ در قلب خود طبیعتی شگرف دارد که در دنیا کم نظیر است، گفت: ما به نحو مطلوب و شایسته از این میراث استفاده نکردیم و آن را در معرض نابودی قرار داده ایم.
وی با اشاره به اینکه چالش محیط زیست تنها زباله نیست، اظهار داشت: تخریب محیط زیست اثرات زیان بار فراوانی برای انسان به همراه دارد و یکی از این اثرات، سونامی بیماریهای مختلف همچون سرطان است.
رادمنش حفاظت و حراست از محیط زیست را عبادت دانست و تصریح کرد: برنامه ریزی خروجی محور با تکیه بر ایدههای کارشناسانه ظرفیت مناسبی برای بهبود شرایط است.
این بانی برگزاری جشنوارههای زیست محیطی دلسردی در راه دستیابی به اهداف زیست محیطی را یک آسیب دانست و گفت: نباید در نیمه راه دست از فعالیت برای رفع مشکلات بکشیم و باید برای حفظ محیط زیست هر فرد نخستین گام را خود بردارد و دیگران را نیز به این مسیر هدایت کند.
رادمنش افزود: آگاهی بخشی رسانهای، استفاده از ظرفیت دستگاههای فرهنگی و آموزش و پرورش برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برای حفظ محیط زیست میتواند بسیار تأثر گذار باشد.
این فعال زیست محیطی با تاکید بر ضرورت انتقال مطلوب ظرفیتهای محیط زیستی به آیندگان، گفت: بکارگیری اصولی پتانسیلها میتواند توسعه مناسب و کارشناسی شده با تکیه بر محیط زیست پایدار را رقم بزند.
رادمنش با اشاره به عدم همخوانی تعداد فعالین زیست محیطی به نسبت جمعیت، اظهار داشت: مردم محور شدن حراست از محیط زیست گام بزرگی در حفظ این میراث پر ارزش است.
وی به تنوع گونههای زیست محیطی در کشور اشاره کرد و بیان داشت: طی سالهای گذشته بخشی از این گونهها به دلایل مختلف در معرض خطر قرار گرفته و تبدیل ایدههای کارشناسی شده به کار عملیاتی بهبود این شرایط را رقم خواهد زد.