رئیس انجمن مددکاران اجتماعی گفت: انتقال بودجه مواد مخدر از حوزه رفاهی، عقب گرد به چهار دهه قبل است.

سیدحسن موسوی چلک، در گفتگو با خبرنگار مهر به بودجه مواد مخدر اشاره کرد و افزود: این بودجه امسال ذیل حوزه دفاعی امنیتی قرار گرفته و با این نوع سیاستگذاری بودجه‌ای، ما به ۴۰ سال قبل برگشتیم. اگر رویکردهای امنیتی و انتظامی در کنترل مواد مخدر تأثیرگذار بود و برخوردهایی که با بودجه سال‌های قبل داشتیم، الان نباید وضعیت اعتیاد در کشور ما به این وخامت و بحرانی می‌بود که جزو اولین مسائل اجتماعی کشور باشد.

وی گفت: ممکن است بگویید بودجه به آنجا منتقل شده اما سیاستگذاری تغییر نکرده و من نمی‌پذیرم چرا که وقتی بودجه از حوزه رفاه جدا می‌شود و زیر نظر حوزه دفاعی و امنیتی قرار می‌گیرد، طبیعتاً با رویکرد دفاعی، امنیتی و قضائی خواهد بود؛ موضوعی که نمی‌تواند در حوزه مواد مخدر مؤثر باشد و یک عقب گرد به چهار دهه قبل است.

موسوی چلک ادامه داد: انتظار من این است که در اصلاحیه بودجه و گزارش‌های تحلیلی مرکز پژوهش‌ها و هم کمیسیون اجتماعی و تلفیق مجلس، این موضوع مد نظر قرار گیرد و بودجه مواد مخدر را سر جای قبلی خود بازگردانند. این حداقل انتظاری است که از مجلس برای جابجایی محل مدیریت منابع حوزه مواد مخدر داریم و راهی که چهار دهه قبل رفتیم را تکرار نکنیم.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی تاکید کرد: بخش عمده سیاست‌های کلی مواد مخدر، پیشگیری، بهداشت، درمان، حمایت اجتماعی و کاهش آسیب و بخشی دیگر نیز حوزه امنیتی است اما عملاً با این کار مسیر را سوق می‌دهیم به سمت رویکردهای امنیتی، دفاعی، قضائی و انتظامی، که تجربه زیستی در ایران و کشورهای دیگر نشان می‌دهد موفق نخواهد بود و این نگرانی جدی است که در این حوزه داریم.