به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی؛ رئیس جامعه المصطفی العالمیه در دیدار دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س)، به معرفی جامعه المصطفی پرداخت.
عباسی گفت: پس از انقلاب اسلامی، اقبال گستردهای برای تحصیل در حوزههای علمیه به وجود آمد و شمار زیادی از طلاب غیرایرانی برای تحصیل در حوزه علمیه قم، به ایران آمدند.
وی افزود: با توجه به اقتضائات ویژه دانشپژوهان غیرایرانی، در سالهای نخست پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شورای سرپرستی طلاب غیرایرانی و پس از آن، مرکز جهانی علوماسلامی و سازمان حوزهها و مدارس علمیه خارج از کشور شکل گرفتند که با تدبیر مقام معظم رهبری و تلفیق این دو مجموعه، جامعهالمصطفی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶ آغاز کرد.
رئیس جامعه المصطفی با تأکید بر ورود جمهوری اسلامی به عرصه رقابت جهانی در زمینه تولید علم و تمدنسازی، تاکید کرد: با توجه به این حقیقت، مجامع علمی و دانشگاهی ما باید در همه زمینهها چشمانداز جهانی داشته و به دنبال گسترش امتداد و عقبه راهبردی خود در عرصه بینالمللی باشند.
وی گفت: خوشبختانه، امروز دانشگاههای ما در مقایسه با گذشته از ظرفیتهای لازم برخوردار است و میتوانند وارد این عرصه شوند.
عباسی یکی از لازمههای ورود مراکز علمی به عرصه بینالملل را برخورداری از شبکه جهانی پذیرش دانست و یادآور شد: باتجربهترین و باسابقهترین مجموعه در زمینه پذیرش دانشجوی غیرایرانی، جامعه المصطفی است که با وجود نمایندگیها و دانشآموختگان خود میتواند در زمینه پذیرش دانشجو، بیشترین همکاری را با دانشگاههای کشور داشته باشد.
وی با اشاره به توانایی جامعه المصطفی برای ارائه برخی از رشتههای پزشکی و پیراپزشکی در برخی کشورها به ویژه با استفاده از ظرفیت آموزشهای مجازی، اظهار داشت: هماکنون، در برخی کشورهای آفریقایی در این زمینه اقداماتی انجام گرفته که امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، در این زمینه گامهای بهتری برداشته شود.
دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران هماکنون با ۱۰ هزار دانشجو، ۱۱ دانشکده و بیش از یک هزار عضو هیئت علمی، از مهمترین دانشگاههای کشور به شمار میآید و منطقه غرب استان تهران با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت را تحت پوشش دارد.
وی این دانشگاه را پیشکسوت در ارائه برخی رشتههای پزشکی دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران در برخی رشتههای پزشکی مانند ارتوپدی، جراحی لیزری، درمان برخی بیماریهای چشم، پیشرو در میان دانشگاههای کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به فعالیت این دانشگاه در حوزه بین الملل، افزود: هماکنون ۶۰۰ دانشجوی غیرایرانی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و امیدواریم با همکاری جامعه المصطفی، که چهار دهه تجربه آموزش در عرصه بینالملل را به همراه دارد، بتوانیم به منظور اهداف بلند انقلاب اسلامی در حوزه جهانی گام برداریم.