به گزارش خبرنگار مهر، مراسم راهاندازی رادیو مقاومت با حضور مقامات لشکری و کشوری و همچنین جانبازان و خانوادههای شهدا امروز سه شنبه ۲۹ آذرماه در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
در ابتدای این مراسم علی بخشیزاده معاون صدای رسانه ملی در سخنانی عنوان کرد: ماه دی، ماه مقاومت ملت ایران است؛ از ۱۹ دی ماه که رخداد تاریخ سازی در سال ۱۳۵۶ شکل گرفت و در نهم دی ماه و همچنین ۱۳ دی ماه که در سحرگاه آن سردار رشید اسلام به آرزوی دیرینه خود رسید و شربت شهادت نوشید.
وی اضافه کرد: معاونت صدا بر آن شد صدای جانانه امت اسلام را به گوش جهانیان برساند. ما در ۱۴ شبکه رادیویی و در دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و راه اندازی رادیو مقاومت مهمترین محورها را برای برنامه سازی قرار دادهایم. سعی کردیم از همه ساختارهای برنامه سازی استفاده کنیم.
بخشیزاده تصریح کرد: تبیین مدل مفهومی مقاومت در اندیشه امامین، تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین فرهنگ مکتب شهید سلیمانی و بازشناسایی شخصیت ایشان مد نظر برنامه سازان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: بازنمایی نقش فرماندهان شهید مقاومت و شهید ابومهدی المهندس در دستور کار است.
معاون صدا به دیگر محورهای برنامه سازی در طول فعالیت رادیو مقاومت اشاره کرد و گفت: نقش شهید سلیمانی در قدرت امنیتی نظامی جمهوری اسلامی، آثار فرهنگی مکتب و بایستههای آن در ساختارهای مختلف برنامه سازی حتماً تبیین میشود. مروری داریم بر دفاع مقدس و شهید الگویی این شهید برای جوانان را مد نظر قرار میگیرد. همچنین دیپلماسی مقاومت نیز مد نظر قرار میگیرد.
جبلی: رسانه ملی را به نام شهدا متبرک میکنیم
در ادامه این مراسم، پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در سخنانی با اشاره به راهاندازی رادیو مقاومت، تأکید کرد: این رادیو برای تبرک جستن به شهدای مقاومت است. اگر خداوند بزرگ به ما توفیق دهد، به عنوان دوستان آنها و به عنوان کسانی که میخواهیم به آنها اقتدا کنیم، رسانه ملی را به نامشان متبرک خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: مقاومتی که از اصحاب سیدالشهدا تا یمن و سوریه و حتی شهدای مدافع حریم سلامت در دو سال گذشته را در بر میگیرد و برای همه این شهدا آرزوی بهشت برین را داریم.
جبلی تصریح کرد: یک اقدام پربرکت و درست و صحیح توسط دوستان در رادیو بنا نهاده شده است و آن اینکه رادیو مقاومت را در ایامی که عطر شهادت را در جامعه استشمام میشود، راه اندازی میکنند.
رییس صداوسیما عنوان کرد: حاج قاسم سلیمانی شهید عزیز، بهترین نماد برای مقاومت مجاهدین و مقاومین در دنیاست. تمام رهبران مقاومت برای حاج قاسم اشک ریختند و ذیل پرچم او مبارزه کردند. فاطمیون، زینبیون و تمام عناصر سرافراز مقاومت به نوعی خود را سرافراز و تحت فرمان او میدانستند. ما هم باید خود را تابع و سرباز سردار شهید بدانیم. چون او یک فرد نیست، حتی یک شهید صرف هم نیست و به تعبیر رهبر انقلاب مکتب مستمری است که ادامه پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به نقل قولی از سردار شهید سلیمانی ادامه داد: شهدا با چشم نگران مراقب ما و منتظر ما هستند که آیا در این مسیر به آنها رسیدهایم یا خیر. سردار سلیمانی هم امروز از جمله این شهداست. امیدواریم این گامهای کوچک ما و راهاندازی رادیو مقاومت ما را به مقصدی که شهدا برای ما تعیین کردهاند برساند.
جبلی افزود: ما با گرامیداشت یاد این شهید به چه نقطهای میخواهیم برسیم؟ آیا ما سردار را صرفاً به عنوان یک فرمانده محبوب، ذخیره و سرمایه بزرگ برای کشور و جهان فرض میکنیم که دست ظالم او را از ما گرفت؟ یا دنبال چیز دیگری هستیم؟ اگر او را فقط نمونهای در عالم فرض کنیم و او را مکتب ندانیم، نتیجهاش این است که فقط حسرت میخوریم. این در حالی است که وجود سردار سلیمانی، سراسر راه و مکتب و حرکت است. او مکتبی است که ادامه دارد. اگر امروز جنایتکاران متجاوز آمریکایی را میبینیم که در افغانستان و عراق فرار میکنند و به کشور خود برمیگردند این ذلت و حقارت را شاهد نبودیم مگر اینکه آن را از آثار خون پربرکت شهید مقاومت بدانیم.
حاج قاسم وقف مردم بود
حجتالاسلام علی شیرازی نماینده ولی فقیه در قرارگاه ثارالله نیز در این مراسم در سخنانی به خاطراتی از روحیات و ویژگیهای سردار سلیمانی پرداخت و در سخنانی بیان کرد: او وقف مردم بود و هر کجا کاری برای مردم وجود داشت او سر از پا نمیشناخت.
وی با بیان اینکه حاج قاسم با تمام وجود در صحنه حضور داشت درباره احساس او نسبت به مردم عنوان کرد: سردار سلیمانی در وصیت نامهاش هم به ملت ایران مینویسد جان من هزاران بار فدای مردمی باد که جان خود را هزار بار فدای اسلام و انقلاب کردند.
حجتالاسلام شیرازی یادآور شد: مکتب حاج قاسم یعنی ویژگیهای که دین برای حاج قاسم تبیین کرد، او به زبان نگفت بلکه آنها را عمل کرد.
وی در پایان سخنانش گفت: حاج قاسم ۶۰ سال عمر نکرد و اگر بخواهیم زمان خدمت او را از نظر ساعت و روز بیان کنیم باید بگوییم او ۱۹۰ سال عمر کرد. او هر روز سه برابر ما کار میکرد و میدوید و در اوج تلاش و خستگی مطالعه میکرد.
رسالت رسانه در جبهه مقاومت
در ادامه نرجس سلیمانی فرزند شهید حاجقاسم سلیمانی با قرائت بیانیهای از اهمیت ادامه راه مقاومت سخن گفت و بیان کرد: استقامت رسانه، رسالتی محوری در جهت جبهه مقاومت است.
وی ادامه داد: راه روشن است نه شرقی نه غربی همانگونه که دین اسلام است به همان صراحت مسیر نیز آشکار است.
سلیمانی یادآور شد: رسانه مقاومت هدفمند است اما روشها بایستی مطابق اهداف تنظیم شود. از همه کسانی که به صورت پیدا و پنهان در این دو سال و در مسیر مقاومت کوششی مجاهدانه داشتهاند تشکر میکنم.
سردار سلیمانی الگوی رحمت و عطوفت بود
سید محمد حسینی معاون رییس جمهور در امور مجلس هم در ادامه این مراسم اظهار کرد: سردار سلیمانی مرد میدان نبرد بود و درباره قدرت نظامی و فکر و طراحی او کسی به خود تردید راه نمیدهد اما او در تعامل با دیگران هم الگوست. همین فرد در زندگی نیز الگوی رحمت و عطوفت است.
وی اضافه کرد: دست نوازشی که او بر سر فرزند شهید مدافع حرم میکشید و امثال این درسهایی است برای همگان که الگو بگیرند.
حسینی در ادامه گفت: دشمنان نمیدانستند که تازه بعد از شهادت سردار، مردم مصمم میشوند تا راهشان را ادامه دهند و انشاالله بتوانیم ابعاد شخصیتی سردار سلیمانی را سرلوحه زندگی مان قرار دهیم. فردی که هیچوقت اسیر کبر و غرور نشد.
وی در پایان بیان کرد: امیدواریم دولت مردان ما در تقویت جبهه مقاومت بکوشند.
این مراسم با پخش نماهنگهای درباره سردار سلیمانی به پایان رسید.