به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مه تابانی روز سه شنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان به تشریح اهداف و برنامههای این سازمان پرداخت.
وی افزود: مهمترین کار سازمان بسیج مهندسین ارتقای بخش صنعت و معدن استان کردستان و مانع زدایی از واحدهای تولیدی در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب است.
وی گفت: در صدد پایش و عارضه یابی و مانع زدایی از ۳۵۰ واحد تولیدی و ۵۰ واحد معدنی در استان کردستان هستیم.
مه تابانی اعلام کرد: این سازمان با برنامهای مدون در آیندهای نزدیک زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر از کولبران شهرستان بانه را فراهم میکند.
رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کردستان افزود: با مانع زدایی از این واحدهای تولیدی تعطیل شده بیش از دو هزار و ۸۰۰ شغل در بخش صنعت و ۴۰۰ شغل نیز در بخش معدن تثبیت و ایجاد میشود.
مه تابانی ضعفهای مدیریتی را یکی از چالشهای مهم اقتصادی در استان کردستان خواند و گفت: در صدد رفع این چالشها هستیم و در این خصوص از انتصاب مدیران تحول گرا استقبال میکنیم.
وی افزود: سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کردستان در صدد جذب سرمایه گذار بخش صنعتی و کاهش هزینههای سرمایه گذاری، امن سازی فضای سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کارهای صنعتی در استان کردستان است.
مه تابانی بر لزوم استفاده از ظرفیتها و نیروهای مستعد بومی برای بهبود وضعیت صنعت و معدن استان کردستان تاکید کرد و افزود: بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کردستان از این امر حمایت میکند.
رئیس بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کردستان با انتقاد از جایگاه استان کردستان در حوزه صنعت و معدن، عنوان کرد: جایگاه ۲۹ کشوری زیبنده استان کردستان نیست و لازم است همه دلسوزان استان و نیروهای تحصیلکرده توانمند دست به دست هم دهند تا این جایگاه ارتقا پیدا کند.
مه تابانی از مانع زدایی ۱۳۰ واحد تولیدی در استان کردستان خبر داد و افزود: اغلب این موانع در حوزه مسائل حقوقی، مالیاتی و تأمین اجتماعی بوده است.