به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جروزالیم پست، رژیم صهیونیستی برای پیشبرد اهداف خصمانه، تبلیغات مسموم و پروپاگاندای صهیونیسم از اینفلوئنسرهای (افراد فعال و دارای تعداد دنبال کننده زیاد در محیطهای مجازی) این رژیم در شبکههای اجتماعی استفاده میکند.
رسانههای صهیونیست در همین باره گزارش دادند که فعالان، اینفلوئنسرها و سازندگان محتوا در شبکههای اجتماعی مانند تیک تاک، اینستاگرام، فیسبوک و توئیتر در کارزار دیپلماسی آنلاین که وزارت خارجه این رژیم آن را سازمان دهی کرده است، شرکت میکنند.
اینفلوئنسرهای جوان که میلیونها دنبال کننده دارند، در هفته جاری تحت یک دوره توجیهی و آموزشی قرار خواهند گرفت که یاد بگیرند چگونه به تلاشها برضد صهیونیسم در رسانههای اجتماعی پاسخ دهند و بتوانند از به اصطلاح مشروعیت این رژیم، اقدامات و رویکردهای خصمانه اش در سطح منطقه و دنیا دفاع کنند و آنها را حق مسلم صهیونیستها جلوه دهند.
همچنین به این افراد استفاده از واژگان خاص و تأثیرگذار و نوع ادبیات مخصوصی برای تأثیر بیشتر بر اذهان کاربران شبکههای یاد شده آموزش داده میشود که خود نشانگر اهداف شوم و پشت پرده این رژیم است.
رژیم صهیونیستی طی ماههای اخیر در پی شکستهای نظامی متعدد در جبهههای میدانی، برای کسب مشروعیت، علاوه بر عادی سازی روابط با برخی کشورهای عربی که در چارچوب امتیازات اقتصادی و نظامی صورت گرفته است، به اقداماتی همچون تمرکز بر شبکههای اجتماعی و به کارگیری اینفلوئنسرها روی آورده است رسانههای رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کردند که بانی این کارزار آنلاین و تعلیم و استفاده از اینفلوئنسرها در این راستا، «ایدان رول» معاون وزیر خارجه این رژیم است.
وی در همین رابطه و با انتشار توییتی گفت: من خوشحالم که سازندگان محتوای اسرائیلی به تلاشهای ما برای بهبود تصویر اسرائیل در سراسر جهان پیوسته اند. آنها سفیران رسانههای اجتماعی اسرائیل خواهند شد.
رول در ادامه افزود: آنها با استفاده از استعداد طبیعی شأن در داستان سرایی به همراه آموزشهای وزارت خارجه، به بخشی جدایی ناپذیر از جنگ ما علیه مشروعیت زدایی اسرائیل در شبکههای اجتماعی تبدیل خواهند شد.
قدرت نرم رسانهای در القای اخبار، نگرش یا طرز تفکر و رویکرد خاصی، آن هم نه از جانب یک رسانه یا خبرگزاری معمول که از نرمها (norm) و ساختارهای خاصی برای انتشار اخبار تبعیت میکند، بلکه از جانب فردی در ظاهر عادی و مانند دیگر افراد جامعه به دنبال کنندگان یا به عبارتی بهتر مریدان آنلاینش مانند شمشیری دو لبه عمل میکند که میتوان از آن در جهت مقاصد بدخواهانه نیز استفاده نمود؛ چیزی که رژیم صهیونیستی علناً رویش حساب باز کرده است.
رژیم صهیونیستی طی ماههای اخیر در پی شکستهای نظامی متعدد در جبهههای میدانی، برای کسب مشروعیت، علاوه بر عادی سازی روابط با برخی کشورهای عربی که در چارچوب امتیازات اقتصادی و نظامی صورت گرفته است، به اقداماتی همچون تمرکز بر شبکههای اجتماعی و به کارگیری اینفلوئنسرها روی آورده است، موضوعی که به نتیجه دلخواه تل آویو منجر نخواهد شد و افکار عمومی جهان عرب درخصوص عادی سازی روابط گواه این مطلب است.