به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام محمد زهرایی در نشست خبری ستاد مردمی مکتب سلیمانی که بعد از ظهر یکشنبه در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: با توجه به تأکیدات و راهنماییهای رهبر معظم انقلاب برنامههای دهه بصیرت به صورتی برگزار میشود که عهده دار اصلی و برپا کننده برنامهها خود مردم خواهند بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اذعان کرد: در اجرای برنامههای دهه بصیرت مردم و نهادهای حاکمیتی دخیل هستند، مردمی کردن بزرگداشتها، فعال کردن مساجد و نهادهای مردمی، بکارگیری ابتکارات و خلاقیت جوانان انقلابی و طراوت بخشی به مراسم دینی و انقلابی مسئله مهمی است که ما باید در این زمینهها پیشرو باشیم و اگر به این نکات توجه نشود دچار خطای راهبردی میشویم.
وی افزود: موضوع بزرگداشت سردار سلیمانی باید مردمی پیش برود و در این حین دستگاهها وظایفی دارند اما مراسم باید با مدل مردمی اجرا شود که سرلوحه کار ما در ستاد مردمی مکتب سلیمانی همین امر است.
این مسئول ابراز کرد: فعال سازی حلقههای میانه و تقویت آن از جمله مسائل مهمی است که در دستور کار قرار دارد و ما در تلاشیم تا جریان مردمی را قوت ببخشیم.
زهرایی ادامه داد: با توجه به اینکه از ۹ الی ۱۹ دیماه چند مناسبت بزرگ از جمله روز بصیرت، سالگرد وفات آیتالله مصباح یزدی، شهادت حاج قاسم سلیمانی، شهادت حضرت زهرا (س) و ایام فاطمیه و همچنین قیام مردم قم وجود دارد و تمام این مناسبتها با یکدیگر به ویژه در مسئله بصیرت مرتبط هستند وظایف ما در اجرای این برنامهها جدیتر و سنگینتر خواهد بود.
این مسئول ابراز کرد: برای پررنگتر شدن جایگاه حضرت زهرا (س)، موضوع حاج قاسم و علامه مصباح یزدی شعار "ذکر یا فاطمه سربند سلیمانی هاست " با همکاری و نظر مردم انتخاب شده است.
وی عنوان کرد: حوزه گفتمانی ما در این دهه کاملاً معطوف به بصیرتی است و بخشی از حوزه گفتمانی ما مربوط به نقش محوری مادر است که در این دهه کلید میخورد و در طی سال آینده به طور ویژهتر اجرا میشود تا در نهایت ما بتوانیم به گفتمان ویژه جمعیت که مورد توجه رهبر انقلاب است با پررنگتر کردن نقش مادری بپردازیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین مطرح کرد: ستاد مردمی مکتب سلیمانی با برگزاری حدود ۱۰۰ جلسه با افراد و گروههای تأثیرگذار به بررسی مسائل گفتمان سازی نقش مادر و جمعیت پرداخت که در این راستا ۴۶ عنوان پیشنهاد مردمی سرلوحه کار ما قرار گرفت و ستاد مردمی مکتب سلیمانی در تلاش است تا پیشنهادات مردم را با کمک جریانات مردمی اجرایی کند که در اینجا دستگاههای حاکمیتی به عنوان حامی و هادی در کنار مردم قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه دستگاههایی برای حمایت از گروهها مشخص شدهاند تا مجری پیشنهادات مردم باشند تشریح کرد: برنامههای این دهه به صورت حضوری با محوریت محلات و در حوزه رسانه با اجرای برنامههای متنوع برگزار میشود که در این میان همزمان دستگاههای مختلف نیز برنامههای متنوعی را اجرا میکنند.
حجت الاسلام زهرایی تاکید کرد: تولیدات و انعکاس تولیدات رسانهای که مختص به استان قزوین است از سکوی انتشار از جمله برنامههای رسانهای ما است که در اینجا سعی شده از محتواهای تولید شده مردم که به دست ما میرسد نیز استفاده شود.
این مسئول با اشاره به اینکه تولید برنامه در زمینه نقش مادری و فرزند آوری جز اقدامات مهم سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مردم مجریان اصلی این طرح هستند و حلقههای میانی با همراهی یک الی دو مجری در گروههای و فعلان مردمی به ایفای نقش میپردازند و در این میان سایر گروهها از جمله محلات، ائمه جمعه، هیئات، امامان محله و فرهنگسراها نیز در زیر مجموعه این حلقهها قرار میگیرند و این برنامهها در سطح شهرستانها نیز برگزار میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان کرد: موضوع جمعیت گفتمانی است که باید به ادبیات واحد تبدیل و در قالب یک بسته جدی مطرح شود و در این میان نقش دستگاههای اجرایی، تبلیغی، تبیینی و خدماتی نیز تعریف شود.
وی مطرح کرد: در خصوص مسئله جمعیت نیز شعار "شهر دوست دار مادر و فرزند" مطرح شده که اقدامات اساسی در این حوزه از متولیان امر و خود ما در سازمان تبلیغات شروع میشود.
این مسئول ابراز کرد: در مراسم فرزندان باید در کنار مادر حاضر شوند و جلسات و مراسم نیز باید پذیرای کودکان باشند که در این راستا طرحهایی نظیر هر هیئت یک حسینه کودک و نسل سلیمانی در حال اجرا است اما برای تاکید و توجه به مسئله جمعیت لازم است همه ما دغدغه مند باشیم.
وی در پایان گفت: در مسئله جمعیت مقاومت و مخالفت وجود دارد، ما باید تلاش کنیم تا به دغدغه علمی این مسئله برسیم و با گفتمان سازی به شکل مطلوب جمعیت که مدنظر رهبر انقلاب است برسیم.