حسین مدرس خیابانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: دانشگاهها و دانشگاهیان باید با مسئلهمحوری، نیازهای سیستان و بلوچستان را شناسایی کنند و برای برونرفت از مشکلات و معضلات استان راهکار عملی ارائه کنند.
وی افزود: قطعاً توسعه فضاهای کمی و کیفی در دانشگاهها باید در کنار هم مورد توجه باشد چرا که سالانه تعداد زیادی دانشجو در رشتههای مختلف در استان سیستان و بلوچستان فارغالتحصیل میشوند اما همچنان بسیاری از مشکلاتی که به دست این جوانان قابل حل است، ادامه دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: دانشگاهها باید برای اشتغال دانش آموختگان خود برنامه داشته باشد به همین منظور توسعه دورههای مهارت افزایی و کارورزی در دانشگاهها ضروری است.
وی با تاکید بر اینکه رشتههای دانشگاهی باید مبتنی بر نیاز استان تعریف شود، تصریح کرد: دانشگاه سیستان و بلوچستان یکی از ۱۰ دانشگاه برتر کشور به شمار میرود و فارغالتحصیلان و نخبگان بومی خوبی نیز تربیت کرده که این افراد انگیزه خدمت به این مردم را بیش از همگان دارند.
مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه باید از این ظرفیت به بهترین نحو استفاده شود، اظهار کرد: به همه دستگاههای استان سیستان و بلوچستان ابلاغ شده در صورت وجود توان داخلی همه طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی خود را باید به دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی استان واگذار کنند.