به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، پرویز کرمی در مراسم افتتاحیه خانه خلاق و نوآوری دانش آموزی گفت: این خانه ها برای شکل دهی به کسب و کارهای حوزه صنایع فرهنگی فناوری های نرمو صنایع خلاق شکل گرفته اند.
وی افزود: تا امروز نزدیک ۳۰ خانه خلاق در حوزه های مختلف صنایع فرهنگی و خلاق افتتاح شده و ایجاد ۷۰ مرکز در استان های مختلف نیز در دستور کار قرار دارد.
به گفته دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق، امروز خانه خلاق و نوآوری دانش آموزی بازگشایی می شود دانش آموزان در طول زندگی باید مهارت های مختلفی کسب کنند. مهارت زندگی، کسب و کار، مهارت هایی که در کنار درس خواندن و آموزش به رشد آنها در جامعه کمک کند.
کرمی ادامه داد: فاصله این خانه تا دانشگاه تهران یک خیابان است و این نشان می دهد که دانش اموزان ما برای ورود به جامعه، کسب و کار باید آماده باشند و آموزش ببینند. اما اینکه همه دانش آموزان باید کارآفرین باشند توقع درستی نیست و لزوما همه آنها نمی توانند کارآفرینی کنند. اما هر دانش اموزی باید یک مهارت کسب کند.
در خانه خلاق و نوآوری دانش آموزی منتورهایی هستند که دانش اموزان را برای ورود به زندگی، کسب و کار و تحصیلات عالی و ورود به جامعه و دانشگاه آموزش می دهند و آماده می کنند.
خانههایی برای توسعه فرهنگ خلاقیت و نوآوری
رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به اینکه یکی از کارهای این معاونت برای شکل دهی شرکت های خلاق ایجاد خانه های خلاق و نوآوری است، بیان کرد: در واقع این خانه ها زایشگاه و محل تولد شرکت های خلاق در حوزه های مختلف است. حوزه هایی چون فیلم، انیمیشن، مد و لباس، ورزش و تندرستی، نوآوری های اجتماعی، کسب و کارهای دیجیتال، گردشگری، تولید گیم و اسباب بازی و غیره.
مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینکه ۵۰ درصد فارغ التحصیلان ما در رشته های علوم انسانی و فرهنگ و هنر تحصیل کرده اند و خانه های خلاق و نوآوری مکانی است که آنها را برای کسب و کار آماده می کند.
کرمی گفت: دانش آموزان دبیرستانی مخاطب این خانه هستند. با هماهنگی اتحادیه انجمن های دانش اموزان از خدمات خانه های خلاق و نوآوری استفاده کنند.