به گزارش خبرنگار مهر، امیررضا یوسفیان، شامگاه سه شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به بودجه ۱۴۰۱ شهرداری ساوه گفت: چارهای جز این نداریم باید ساختار بودجه در سال ۱۴۰۱ از سنتی به مشارکتی سرمایه گذاری تبدیل کنیم و قرار بر این است تا زمانی که پروژههای نیمه تمام تکمیل نشود، پروژه جدیدی تعریف نکنیم.
وی افزود: شفافیت رویکرد اصلی شهرداری ساوه است به همین منظور برای جلب اعتماد مردم و رسانهها از امروز اجازه حضور رسانهها در تمامی مناقصات و بازگشایی مناقصه صادر خواهد شد تا برای مردم سوالی باقی نماند و در چند و چون مناقصات و عملکرد شهرداری قرار بگیرند.
شهردار ساوه تصریح کرد: سه حوزه خدمات شهری, عمران و اداری مؤلفههای اصلی مدیریت در شهرداری است و توجه به زیرساختها به عنوان توسعه پایدار معنا پیدا خواهد کرد و امروز شهر ساوه نیاز مبرم به تأمین زیرساخت و در حوزههای مختلف دارد.
یوسفیان با بیان اینکه در بازدیدهایی که از مناطق مختلف شهر ساوه داشتم بیش از ۲۰ منطقه حاشیه نشین دیدم، گفت: قطعاً وجود مناطق حاشیه عرصه را برای سو استفاده کنندگان از اراضی ملی و برخی دلالان فراهم خواهد کرد که در ذیل حوزه عمران و شهرسازی باید مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: ساخت و سازهای غیرمجاز یکی از چالشهای پیش روی شهر ساوه است که علاوه بر نگرانی در مورد به وجود آمدن حاشیه نشینی، امنیت ساکنین را نیز با چالش مواجهه خواهد کرد.
شهردار ساوه تصریح کرد: نبود حریم مشخص و توسعه متعادل و توزیع عادلانه خدمات از دیگر مشکلات شهر ساوه است که باید در دورههای بلندمدت ظرف ۱۰ تا ۳۰ سال ضمن تهیه نقشه راه, برنامه ریزی های مدیریتی اعمال شود.
یوسفیان گفت: شهر ساوه در مرحله نگهداری است نباید انتظار توسعه داشته باشیم. کار شهرداری باید شناسنامهدار و به صورت علمی انجام شود و این مهم با فراهم شدن فضای کارشناسی و اعتمادسازی بین مردم که جامعه هدف ما هستند شکل خواهد گرفت.
وی افزود: اقدامات سنجیده و برنامه ریزی راهکار برون رفت از مشکلات است به عنوان مثال در حوزه پسماند میبینیم که سطلهای زباله از شهر جمع آوری شد اما راهکار جایگزینی برای آن ارائه نشد که همین مسئله با اعتراضات شهروندان همراه بود. برای حل این مشکل با یک اقدام عاجل در یکی از خیابانهای شهر ۳۵ سطل زباله جانمایی شد همچنین بحث مدیریت زباله گردها و کنترل شیرابهها نیز باید انجام شود.
شهردار ساوه تصریح کرد: شهرستان ساوه دارای قدمت فرهنگی است اما کمبودهای فرهنگی در این شهر قابل لمس است میتوان با استفاده از تجربیات فعالان این عرصه و کارشناسان فضایی را برای استفاده از شهروندان به ویژه قشر جوان با ایجاد گذرگاههای فرهنگی و گردشگری فراهم کرد.
یوسفیان گفت: سطح توسعه شهر ساوه در طرح تفصیلی ۳ هزار و۸۰۰ هکتار است. شهرساوه به واسطه صنعتی بودن و رشد روز افزون جمعیت با مشکلاتی مواجه است اگرچه تا رسیدن به چشم انداز مورد نظر فاصله داریم اما این چشم انداز قابل دست یابی است.